hits

Mine onsdager selges gratis

Mandag er vel gjerne den dagen i uka de fleste kaller helvete, men i forhold til onsdag er mandag en DRØMMEDAG for meg. Greit, nå har jo jeg fri på mandager, men uansett.. 08:30-14:30 på onsdager (altså de timene jeg er på jobb) er en tidsperiode jeg kunne jeg solgt gratis til de sultne barna i Afrika. Faen heller. Makan til gamle, gretne, utakknemlige mennesker skal man lete lenge etter. ÅRH.

Men, som jeg alltid sier; alle må tenke positivt. Så, for å gjøre dagen litt bedre henta jeg Pretty Bella Jakobsen på jobb, kjøpte litt sjokolade og gikk hjem til henne for å se en (..eventuelt seks) episode(r) av......Ugly Betty. Det er alltid like koselig - spesielt når både Kjetil og Belinda SOVNER midt i en episode:De hater meg.

Hvilken dag i uka liker DU minst?

- V.

Ps: om noen skal klage på at jeg bare prater for mye om Belinda i innleggene mine, så er det vel faen ikke min feil at jeg må snakke om henne på jobb, og at jeg ikke har noe bedre liv enn å se på Betty med henne fra jeg slutter på jobb til jeg legger meg om kvelden. Ai ai ai..

8 kommentarer

SuperSunniva

08.04.2010 kl.09:11

Sv: Spesielt når man hører det sent på kvelden når man ikke forventer slikt i det hele tatt! :)

Min favorittdag i uka er... øøh.. Tirsdag? Jeg liker ikke helgen så godt, mest fordi jeg er en sucker for rutiner, og ikke er kreativ nok til å finne på annet enn å dasse i helgene (jeg har unge, så fester ikke bort tia mi). Mandag er litt sånn smålig kjipt, for da må man liksom sette igang rutinene som har sklidd ut (og bort) i helgene. Mandagene fremover kommer nok til å havne enda lenger ned på lista. Jeg så på timeplanen min på tirsdag, og så at matteforelesningene - som er de eneste jeg gidder å møte opp på - nå er lagt til klokken 8 mandag morgen. Jeg er B-menneske. Skikkelig. Attpåtil er det bare EN skoletime. Kanskje like greit, jeg er alltid traumatisert etter matteforelesninger (foreleser er Stalins sønn).

Jeg kan sikkert bytte en onsdag i en lørdag om du vil?

Veronica Bremnes

08.04.2010 kl.11:10

Supersunniva: først og fremst; wow for en lang kommentar! Slike ting setter jeg virkelig pris på! :)

Du er den første jeg har hørt som IKKE er glad i helg! Bytter GJERNE min onsdag mot din lørdag, hehe. Men jeg skjønner det med rutinene.. Selv jobber jeg bare tre dager i uka, og resten kan jeg sove så lenge jeg vil, så jeg eier ikke rutine. Matteforelesninger er nok ikke særlig gøy å måtte stå tidlig opp til. Stakkars deg. Jeg hatet matte..

:)

Belinda Jakobsen

08.04.2010 kl.13:02

Ahahahahhahahahhahhahhahha! Der lo jeg høyt! Sorry! Var bare så fryktens svært trøtt! :D

Veronica Bremnes

08.04.2010 kl.13:15

Belinda: yeah, whatever. ..sannheten er jo at jeg sovnet selv.

Siv

08.04.2010 kl.15:44

uffsann :/

jeg liker (i vanlige uker) minst tirsdager...

tre dobbelt timer på skolen, og alle er overenergisk som gir meg hodepine -.-' :P

xxx

Mona

08.04.2010 kl.20:08

Jeg er ikke så veldig glad i tirsdager... Har ingen spesiell god grunn til akkurat det, men det er stort sett den dagen alt det kjedelige skjer på! hehe...

Sandra

08.04.2010 kl.20:12

Nei, skjønner godt at du aldri har benyttet deg av NSB. Skulle ønske jeg kunne si det samme. :)

Og enig med deg at onsdag er en crapy dag!! Fysj! Godt det snart er helg! ;)

Veronica Bremnes

08.04.2010 kl.20:27

Siv: åh, det hadde faktisk jeg også da jeg gikk på skole! sykt irriterende.. hehe.

Mona: kjedelig liker vi ikke, så den skjønner jeg ;)

Sandra: hehe, jeg har helg NÅ! dødsdigg :)

Skriv en ny kommentar