hits

Smertehelvete og UglyBetty med PrettyBella

Så våknet jeg natt til onsdag, da. 02:15 - cirka to timer etter jeg hadde lukket øynene for å gjøre meg klar til dassvasking neste dag. Det ble ingen dassvasking, for å si det sånn. Men enn så mye jeg hater dassvasking, skulle jeg mye heller skrubbet dass fremfor å vrenge meg i konstant magesmerte i 23 fuckings timer. Ai.Tror jeg drømte om Kjetil den natta, for da jeg våknet kan jeg huske at jeg sa "Hva er det som skjer, Kjetil? Det gjør så vondt!" (ok, det der ble nok litt smånasty for dere med kofferthjerner, men whatever). Så stod jeg opp, tenkte "ånei, dette har jeg hatt før, jeg kan like gjerne bare DØ nå", og la meg i fosterstilling på sofaen for å dø. Etter to minutter oppdaget jeg at magen fortsatt verket som et he......, og at kroppen min var like levende som før. Så da var det bare å legge seg i badekaret og håpe på en drukningsulykke, da.


Hadde det ikke vært for at fargen her var rosa, hadde jeg fortalt dere at det var blod fra blåmerket mitt som tilfeldigvis er plassert akkurat der jeg har vondt:

.

Menne.. Noe drukning ble det heller ikke. Så.. Uten noe som helst smertestillende krøyp jeg rundt i leiligheten fra 02:30 til 08:30 da legekontoret skulle åpne, men da jeg først ringte hadde de IKKE TID TIL MEG, så jeg måtte bare pent bestille taxi og komme meg til legevakta, hvor jeg fikk noen piller som egentlig ikke har hatt store virkningen.

Eller, etter å ha tatt ca. ni av de jeg fikk av legen, fem paracet, fire ibux og èn sovetabelett, føltes det litt mer ok. Så jeg dro etterhvert til Pretty Bella som hadde lovet å lage middag til meg:

Tunfisk og brokkoli. Herremåltid, der altså.

Etterpå bestemte vi oss for å lage boller, og jeg lover dere, jeg og B er et superteam på kjøkkenet. Bare se hvor fine bollene ble - spesielt hjertene:

..Så der satt vi da, og spiste boller mens vi så ferdig andre sesong av Ugly Betty. Jeg tror jeg elsker Ugly Betty litt. Hun er jo litt søt. Faktisk veldig, egentlig. Det er det indre som teller, vet dere.

Og, ja.. En siste ting. Må bare vise dere dette:

Belinda hadde lagt klar smertestillende på nattbordet til meg! Den dama er bare nydelig og god :)

Random spørsmål fra B: hva er det beste du vet med sola?

Herreguuud, for et superspennende innlegg..

- V.

5 kommentarer

Belinda Jakobsen

16.04.2010 kl.13:04

Betty er nydelig vakker perfekt!!!!!

Belinda Jakobsen

16.04.2010 kl.13:04

Skrev jeg Betty? Jeg mente Bella.

Hilsen anonym.

Veronica Bremnes

16.04.2010 kl.13:08

Anonym: ahahaha, du er så syk i hodet :) Jeg synes dere begge er nydelig, vakker og perfekt, jeg.

Siv

16.04.2010 kl.15:44

GOD BEDRING!!!!!

(magesmerter, eller? :s)

sola... den gir ei flott stemning!

xxx

Veronica Bremnes

16.04.2010 kl.15:50

Siv: tusen takk! Magesmerter ja. Er heldigvis bedre nå :) og ja, sola gir god stemning, selv om jeg foretrekker regnet, jeg da..

Skriv en ny kommentar