hits

Postbudet og jeg

Okei, så.. Nede i gangen finnes det to postkasser, hvor en av de er vår. Disse har lenge stått på en benk, men for noen uker siden la postmannen en lapp på den andre postkassen hvor det stod "Kan dere være så snille å henge opp postkassene? På forhånd takk". Jeg tenkte jo selvfølgelig at dette var en supermulighet til å få han til å bli min ektemann, så jeg løp opp, hentet hammeren og hang opp BEGGE postkassene! (bare hyggelig, naboer). To dager etterpå fant jeg denne lappen:


på VÅR postkasse, noe som betyr at han skjønte at det var JEG som stod bak det hele, for nei, det kunne ikke vært en av de andre tre jeg bor med.. Um.. Nei. Såe.. Uansett, da. To uker etter dette, ser jeg at postkassen vår har falt ned på benken igjen(!!!):


Herreguuud, nå må jo postmannen hate meg, tenkte jeg. Så jeg fant frem hammeren igjen og gjorde meg klar til å gå ned rundt det tidspunktet vi visstnok pleier å få post, men gjett hva, postmannen er ei DAME! Herregud, nå tror hun sikkert at jeg er lesbisk. Postkassen får bare stå på benken, da. Superteit.

..Forresten. Jeg har tenkt en del på 17.mai. Hjemme på Nordpolen er nemlig dette en dag man går i tog (eller rir på hest) sammen med hele bygda, og deretter samles i idrettshallen hvor det er mat, taler og underholdning. I byer er det visstnok bare skoler og korps som går i tog, og alle går dit de vil etterpå. Så jeg aner jo ikke hva jeg skal gjøre på 17.mai!?

Hvordan pleier dere å feire 17.mai?

- V.

10 kommentarer

Siv

19.04.2010 kl.17:58

hahaha x)

synd det ikke var en gutt! virkelig :)

jo, vi gjør slik som dere gjør på din lille plass, alle går i tog og drar til samfunnshuset/gymsalen etterpå! selv får jeg ikke gjort det sistnevte, for korpset "mitt" må dra til to andre lokale småplasser for å spille!

forresten: er du fra Bremnes opprinnelig? :P

Siv

xxx

Veronica Bremnes

19.04.2010 kl.18:08

Siv: hehe, ja, triste greier det der!

Åå, så koselig! Det er visst ikke slik her.. Jaja.

Fra plassen Bremnes, mener du? Isåfall; nei, er fra Båtsfjord og har aldri vært på/i Bremnes :)

Monika

19.04.2010 kl.20:04

hahahaha, morsom historie! Kjedelig det ikke var en gutt, men kan jo hende postbudet ikke tenkte noe mer over sakten enn at det var bra de endelig hadde blitt hengt opp, da ^^ Jeg pleier å gå i tog på morgenen, toget til barneskolen jeg gikk på, deretter er jeg med venner og koser meg :) På kvelden pleier jeg enten å spise med familien eller med kjæresten, og noen ganger drar jeg til noen venner på kvelden og drikker, kommer an på hva som skjer. Skjønner det må være rart og begynne å endre litt på tradisjonene sine, jeg har på en måte gjort det samme, bare litt endret fra år til år, så lenge jeg kan huske. Men tipper det går bra bare du finner ut hva du skal gjøre, jeg ^^ Og morsom historie, det med postbudet og postkassa, haha :D

Veronica Bremnes

19.04.2010 kl.22:47

Monika: ahh, det hørtes koselig ut!! Ja, får sikkert en fin 17.mai selv om det blir litt rart å ikke spise med familien og sånt. Hehe, glad du likte historien ;)

Marte Høiby

20.04.2010 kl.08:37

Hahahah, du er SÅ søt vennen! :D 17 mai er jo ikke noe gøy å feire uten alkohol, så jeg har virkelig ingen tips til deg akkurat her.. :/

Veronica Bremnes

20.04.2010 kl.14:50

Marte: hehehe, det er du ogsåååå :D Hm. Jeg får bare kjøpe meg en pølse på narvesen og gå hjem igjen, da. Selv om jeg ikke liker pølser..

Veronica S

20.04.2010 kl.18:47

Rir ikke på hest en 17 mai til i allefall..verken jeg eller den hesten jeg red for en del år siden på 17 mai hadde så godt av det nei. Jeg går til det lokale "sentrum" og står sammen med mange kjente og ser posisjonen vandre forbi.

Veronica Bremnes

21.04.2010 kl.14:59

Veronica S: ahh.. er koselig å bare være med kjente da :)

Katrine

23.04.2010 kl.15:09

Jeg tenker på deg hver gang jeg går fordi postkassa vår. Har du noen gang tenkt på å bytte de om, sånn at det er vår som henger og naboene våre sin som ligger på bakke, siden banken er tatt vekk?

I alle fall. På 17. mai skal vi gå i folketoget og spise is, lage rekesmørbrød som vi spiser hjemme hos oss og til slutt kan vi jo ta på oss litt godt med klær og grille på Odderøya? Er det en date?

Veronica Bremnes

02.05.2010 kl.23:07

Katrine: aw :) ey, god idè! ..men jeg har ikke hjerte til det. Aner ikke hva som skjer på 17.mai :P

Skriv en ny kommentar