hits

Ekstremsport og dusjgele på jobb

Av og til balanserer jeg på vei til jobb, da. Sånn for å få litt balanse i hverdagen. Det skal visstnok være så bra for kropp og sjel, og hva gjør man vel ikke for helsa si nå til dags..


Etterpå, altså etter å ha vasket dass på destinasjon B, pleier jeg å få sjokolade:

Dette er selvfølgelig superkoselig å få, sånn til tross for at jeg alltid gir den til Rannveig på jobb, i frykt for å måtte stå bak et tre hele sommeren om jeg spiser dette annenhver torsdag. (Om det av en eller annen syk grunn skulle poppe inn en kollega her på bloggen, som leser dette og lurer på hvorfor jeg bare deler med Rannveig, så er svaret enkelt; Rannveig elsker sol. Jeg elsker regn. Dermed er vi uenige, og jeg må gjøre alt jeg kan for å gjøre slik at HUN er nødt til å stå bak et tre hele sommeren. ...Men ikke si det til henne).

Uansett.. Hos neste bruker fikk jeg dagens store sjokk! Jeg fikk nemlig:

- DUSJGELE!! Herreguuud, jeg må jo stinke supermye!


Hadde det ikke vært for at jeg (av samme person) fikk is som trøst rett etterpå, hadde jeg gått og lagt meg i fosterstilling på gangoverfeltet. Men takket være isen, slapp jeg dette. Flaks, tenkte jeg. ..Men da jeg en time senere var på vei til neste oppdrag, hadde jeg store ønsker om å spole tilbake tiden og legge meg på gangoverfeltet likevel. Kollegaen min skulle nemlig ta en snarvei gjennom JUNGELEN:


Herregud, vet hun ikke at det finnes enorme gule/sorte bzzz-MONSTER inni der!? Jeg vurderte å løpe foran en kjørende lastebil, men siden hun allerede var på toppen, måtte jeg bare vise at jeg klarte det jeg også. Så jeg løp småhylende opp bakken, da. Selvfølgelig med beskyttelse:


Gjett hva, jeg overlevde! Menne.. Da vi endelig var ferdig med vaskeoppdraget på toppen av toppen av toppen, og endelig kunne gå rolig ned igjen, skulle hun gå den samme sinnsyke veien tilbake også:


Akkurat da døde jeg.

Timene etterpå husker jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg våknet opp ved kassa på Wow hvor jeg visstnok spiste cookies med min roomie, Celine:

Mmm. Kake. Mmmm...

Si meg, hva jobber du med?

- V.

7 kommentarer

Miss Jones - Fotoblogg

22.04.2010 kl.23:39

Den sjokoladen er så utrolig god :)

Veronica Bremnes

22.04.2010 kl.23:39

Miss Jones: det er den :)

Silje

23.04.2010 kl.09:59

sv; konfirmasjon er gøy, masse god mat og kaker :)

Celine

23.04.2010 kl.10:45

Ditt sniiik!

Veronica Bremnes

23.04.2010 kl.12:02

Silje: jaaa :)

Celine: DIN snik, heter det.. :)

Siv

23.04.2010 kl.15:35

kan jeg få en bit av den sjokoladecoockien? (a)

har ikke hatt en like tung dag, men en sånn kunne vært godt!

xxx

Veronica Bremnes

23.04.2010 kl.17:09

Siv: jajaja, klart du kan! Alle skal få ;)

Skriv en ny kommentar