hits

Taxijævler, utlandet & Pretty Bella

Tror dere faen ikke det kom to idioter og stilte seg FORAN meg i taxikøen på flyplassen i går, cirka TO SEKUNDER etter at det endelig ble min tur?! Var nesten så jeg kasta bagen min i øyet på han ene, i håp om at han skulle falle i han andre. Satan.

..Neida. Altså, joda, det var det som skjedde, men neida, la oss ikke bli sinna her. Jeg er jo tross alt svært positiv av meg.

Såe.. Som dere så fint ble informert om i forrige innlegg, har jeg altså vært i utlandet (um.. kongsvinger) og feiret 17. mai med mine nære og kjære. Har ikke sett de familiemedlemene på over 7år, så skal si det var gøy å se de igjen! Syk i hodet hele gjengen. Faktisk sykere enn meg. Nesten, iallfall. Bilder og slike spennende greier kommer, en vakker time.

Ellers, såe.. Hm. Ellers skjer det ganske lite. I skrivende stund sitter jeg i senga til Belinda og venter på at hun skal bli ferdig i dusjen. Og for de av dere som lurer; hun verdens BESTE dusj, som jeg faktisk skal gå inn i akkurat nå. Hah.

Til slutt skal dere selvfølgelig få bilde. Faktisk et bilde fra første helga jeg og B møttes:

Supersøtt, hva? Mhm.. Såe..

Hvor var du på 17. mai?

- V

6 kommentarer

Sandra

19.05.2010 kl.08:08

Nordlandsbunaden er både blå og grønn (kyst og land), men jeg har blå! :) Den er mega fin! Ble nok en gang kåret til årets fineste bunad!! ;) En smule stolt bare!

Håper du hadde en fin 17. mai?! Sikkert hyggelig å se kjente igjen! :)

Marte

19.05.2010 kl.15:20

17 mai for min del var koselig, men aldri om jeg skal bevege meg ned mot Oslo sentrum igjen på den dagen - noensinne!

Jeg hater at jeg har vært forferdelig dårlig til å lese blogger den siste tiden, og naturlig nok også til å kommentere.. Det skal endres på nå! :D

Savner deg søta, gleder meg til å se deg igjen!

Siv

19.05.2010 kl.15:22

du har visst fått en ny vane på ferie... Såe... ? :P

xxx

Veronica Bremnes

19.05.2010 kl.15:33

Sandra: åh, da er det sikkert den jeg tenker på! Storesøstrene mine har den, og den er nydelig i blå :) Koste meg jeg! :)

Marte: oh, kan tenke meg det er stess i sentrum! haha. Hehe, det gjør jo ingenting, men så bra da :D Savner deg masse, og gleder meg alltid til å se deg igjen :)

Siv: haha!! det la jeg ikke merke til. Sa faktisk ikke det, men har fått vanen å si "æ blir så forbanna!!", da. Flott.
Ja er sykt frekt med folk som "stjeler" taxier! Skjedde med meg sist helg, jeg var foran i køen, men så kom en frekk fyr og skulle til å ta MIN taxi. Så da stjal jeg den tilbake, og gjett hva? Han ble sur! Haha...

Veronica Bremnes

20.05.2010 kl.23:45

Maren Melstveit: hahaha, good job!! ;)

Skriv en ny kommentar