hits

Livet på taket og sånt

Herregud, dere. I går da jeg klatret opp på taket for å komme meg vekk fra alt som heter mennesker, kom det TO MENN opp i en stigedings for å ta meg!:


Greit, de fløy kanskje opp i bygningen på andre siden av gata, men jeg TRODDE iallfall de kom for å ta meg, og det er jo det som teller. De så forresten sykt rart på meg der jeg satt foran takpipa med is i hånda og ørepropper i ørene,  innpakket i et gigantisk blått ullpledd. Da ble jeg selvfølgelig sur, for hva FAEN var vitsen med å komme opp i takhøyda og stirre når jeg ville være i fred?! Årh. Så jeg tok pleddet og isen med meg på andre siden av pipa, da:


Og for de av dere som lurer på hvordan jeg kommer meg opp på dette superfantastiske taket, så er det ikke så mange andre utveier enn soveromsvinduet mitt:


GREIT, jeg skjønner, dere er lei av taket nå. Såe.. Etter jobb fant jeg ut at strømmen i huset har tatt farvel med oss, så jeg benyttet ettermiddagen til å spise cirka ni is (for å unngå å måtte kaste de):


..Og rydde jobbsekken min (som skjer cirka èn gang i mnd):


Og NÅ, mine damer og herrer, er jeg faktisk på skolen til roomien min, bare for å blogge til alle dere fem lesere! Gud så hyggelig av meg..

Hadet.

Eller vent..

Hva kan jeg finne på uten tv, data, radio, dusj, vaskemaskin og lys? :P

- V.

4 kommentarer

Lene

27.05.2010 kl.22:57

herregud, eg hadde vert livredd for å skli ned fra taket! :p Uten tv, data, radio, dusj, vaskemaskin og lys kan du... sove.

Siv

28.05.2010 kl.15:33

det ser litt snodig ut på det taket ditt Veronica!

jeg hadde fått anfall, redd for å falle ned x)

xxx

vidaandrea

28.05.2010 kl.16:33

Haha, så morsomt innlegg :-D

-Du kunne jo for eksempel... ta masse fritidsbilder av deg selv og sitte og le av dem? Neida, sånt er det bare jeg som gidder, haha :-)

Ha en kjempefin helg! ♥

Veronica Bremnes

28.05.2010 kl.18:58

Lene: hehe, de fleste sier de hadde vært redd, men det er gøøøy! Haha, sove ja, er faktisk akkurat det jeg gjør ;)

Siv: snodig? Neesh ;)

vidaandrea: gøy at du syns det :) hehe, bilder ja, ingen dum idè ;) takk i like måte, søte :)

Skriv en ny kommentar