hits

En natt på sykehuset

Min første nattevakt gikk overraskende bra, vel og merke fordi vakttelefonen holdt stilt. Vasket ei operasjonstue da jeg kom på kvelden, og da jeg skulle sette meg på pauserommet igjen etterpå, var alle lysene slått av og en av sykepleierne lå halvsnorkende på sofaen, så.. Jeg satset på at det betydde at det var trygt ta kvelden, så jeg la meg ned og sov til 06:30 da kaffekokern var klar til å bli slått på. ..Vent, det der var ikke sannheten. Jeg sov ikke hele natta. Jeg våknet jo mer enn jeg sov! Skjønte ikke hvorfor telefonen var så stille, så våknet og sjekket den hver halvtime i panikk om at jeg ikke hadde hørt den. Ai. Bare to netter igjen.

Men herregud, da jeg skulle gå hjem fra jobb møtte jeg en sykepleier som blid og hyggelig sa "god morgen", og det jeg klarte å svare var "god m.. um.. husker ikke hvem du er, heh.. hehe". Et halvt minutt etterpå lo jeg høyt akkurat i det jeg passerte en random dude, fordi jeg leste en melding fra inatt hvor det var spørsmål om jeg var våken, og hvor jeg da tydligvis hadde svart "nei, går det bra?". Disse småtragiske hendelsene skjedde forresten på denne nydelige veien:


Årh, nå må jeg sove før jeg tar turen til Bloggcamp igjen! Seriøst, om jeg hadde hatt skritteller på meg de siste 24 timene hadde jeg sikkert satt verdensrekord eller noe. Gikk jo tross alt fra byen til sykehuset, sykehuset til byen, byen til odderøya, odderøya til byen, byen til odderøya, odderøya til sykehuset og sykehuset til byen. SYKT interessant å vite, sikkert. Okeeei, hadet da! Ps: vi har sol, og det er faktisk helt ok denne helga.

Hvordan er været der du bor nå? :)

- V.

5 kommentarer

Christine

26.06.2010 kl.09:20

Fint :)

Siv

26.06.2010 kl.09:20

om det er som på den veien der, så har jo dere SOMMER!!!

vi har overskyet, overskyet, overskyet...

jeg ville sikker også har våkna opp, akkurat som deg xD jeg får jo panikk for ingenting :p

xxx

Anne Karin Jakobsen

26.06.2010 kl.09:31

Veronica,ikke ta på deg sort fleece i dag!

Dagens Outfit Norge

26.06.2010 kl.10:14

ojojoj, gått masse! :)

Veronica Bremnes

26.06.2010 kl.15:06

Christine: ja ikke sant :)

Siv: har jo sagt det lenge, jeg bor i SYDEN! Savner overskyet, jeg. Av og til iallfall.

Anne Karin: hehe, ååå, du passer på! Takk :D

Dagens Outfit Norge: jaa, jeg har gangsperre bak lårene idag! Hehe..

Skriv en ny kommentar