hits

Et halvt år uten familie

Herregud, i dag er det et halvt ÅR siden jeg vinket farvel til familien min på Nordpolen (Båtsfjord) etter juleferien. Et halvt år. I løpet av 1år har jeg fått tre uker med familien. Kanskje normalt for dere som leser dette, men jeg har aldri vært så lenge hjemmefra før, eller sett familien så lite.  Får ofte spørsmål om jeg ikke har forferdelig hjemlengsel da, men det har jeg faktisk ikke. Jeg bare savner de. Mye. For det er en forskjell på savn og hjemlengsel, er det ikke? Jeg mener ialllfall det. Uansett.. Sist jeg var med familien stod denne på bordet:

..Og det er faktisk ikke umulig at det står en slik på bordet neste gang jeg kommer hjem også. Blir nemlig ingen sommerferie på meg i år, og en helgetur er ganske uaktuelt sånn i og med at jeg bruker oppmot 10 timer hver vei, i tillegg til at det koster meg mer enn ei husleie å reise.

Jaja.. Nå må jeg straks komme meg på sykehuset og leke supernattevakt. Ha ei god helg, dere!

Ps: hva er det lengste du har vært hjemmefra? :)

- V.

8 kommentarer

Julian

02.07.2010 kl.21:26

Jeg husker ikke hvor lenge i strekk jeg jeg var borte. Men jeg bodde borte i over 4 år, var hjemme med ujevne mellomrom...

Synd det ikke blir noe ferie på deg, men mulig jeg stikker nedom Kristiansand, og da kan jo jeg prøve å gjøre sommeren din litt bedre :-)

Veronica Bremnes

02.07.2010 kl.22:06

Julian: åh.. Skjønner, skjønner. Jaa, eller, jeg synes du kan komme etter 14. august når jeg har flytta!! :)

Astrid

02.07.2010 kl.22:25

Hei du! Berre lurte, er du utdannet sykepleier eller noe annet som hjelpepleier o.l.? :) Tenker på å bli sykepleier, men jeg er redd for at utdanningen blir vanskelig, så om du har noen tips å komme med er det bare å gjøre det!

Julian

03.07.2010 kl.03:00

Jeg kan jo komme da også :-)

Veronica Bremnes

03.07.2010 kl.08:50

Hei Astrid! Koselig å "se deg" igjen :) Jeg er nok desverre ingen av delene. Har bare jobbet sammen med sykepleiere og hjelpepleiere i 9 mnd som hjemmehjelp, altså bare hørt og sett litt. Nå jobber jeg på sykehuset som assistent på operasjonsavdeligen hvor jeg rydder og ordner etter operasjoner, og mange andre småting.

Om du vil bli sykepleier, syns jeg du skal prøve deg på det. Ingen av de jeg har jobbet med, eller de av vennene mine som tar utdanningen, har sagt at det er spesielt vanskelig. Men jeg aner jo ikke jeg da.. Du får ha lykke til uansett, si gjerne ifra hva du kommer frem til :)

Veronica Bremnes

03.07.2010 kl.08:51

Julian: ja, det kan du.. :)

Siv

03.07.2010 kl.10:10

awwww!

det er helt sant, hjemlengsel og å savne familien er to forskjellige ting.

de kunne ikke spleiset på utgiftene dine for å få deg på besøk? :D

xxx

Veronica Bremnes

03.07.2010 kl.17:00

Siv: bra du er enig! Joda, de kan sikkert det, men som sagt er det for lite med en helt. Dessuten vil jeg være minst mulig avhengig av familien min for å ha råd til ting :)

Skriv en ny kommentar