hits

Omringet av hvite fjær

Seriøst, hvor enn jeg går, finner jeg hvite fjær. Kun hvite, og som regel bare èn om gangen. I kurven på sykkelen, i trappeoppganger, langs veien, på taket, ute i vannet der jeg bader, og på soveromsvinduet mitt.


Inne på soverommet bør det jo egentlig kry av fjær, sånn i og med at jeg eier disse to:


Men det er bare de hvite fjerene som faller på gulvet..
Såh.. Jeg er omringet av hvite fjær. De er ute etter å ta meg. Bestemor sier at det er tegnet for at engler passer på meg. Katrine sier at det er fordi byen kryr av måker. Jeg sier egentlig bare "hm" og tenker inni meg at om jeg hadde samlet alle disse fjærene, kunne jeg tjent meg rik på hvitefjærputeproduksjon! Genialt, liksom. Kunne egentlig fortalt dere noe supergøy nå, men roomie Katrine respekterer ikke mitt bloggbehov, og ber meg hilse dere og si "HADET, tapere, vi skal se på film". Så.. Hadet. Ps: Favorittfargen min er forresten hvit.

Hva er din favorittfarge?

- V.

5 kommentarer

Christel

20.07.2010 kl.21:59

Grønn, alt skal være grønt, limegrønt helste!

celine

20.07.2010 kl.23:05

Rosa, nei vent, blå.. lyseblå? Egentlig Veldig glad i gul også, og grønn, ikke oransje da...hvertfall ikke sort og oransje sammen! (LÅRD!) Er faktisk veldig fæn av brun, beige og alle de der tonene også, og sort og lilla..ja HVERTFALL lilla! Jeg er faktisk veldig glad i lilla, men ikke alltid! Peach er og en fin farge, og konge blå - men ikke til alt da.. man må ha litt stil liksom, litt som meg på en måte, om du skjønner!?

Veronica Bremnes

21.07.2010 kl.00:36

Christel: oooh, jeg hater grønt, hahah! :P

Celine: hahaha, du er craaazy. Du er en fargeklatt, du :)

Siv

21.07.2010 kl.16:48

huh... den engle-ideen høres bra ut!

lilla er ei flott farge synes jeg :D

Veronica Bremnes

21.07.2010 kl.21:04

Siv: ja ikke sant :p Lilla er fiiint :)

Skriv en ny kommentar