hits

Eskimoen har våknet fra bloggkoma

Jada, jeg har vært i bloggkoma den siste tiden, men nå har jeg liksom våknet, da. Det har gått i ett de siste ukene, og hver gang jeg har satt meg ned for å skrive et blogginnlegg, har alle tankene i hodet mitt svirret rundt som romvesener på månen, noe som har ført til at jeg har logget ut med blank side hver eneste gang.

Jeg var en uke på Nordpolen (Båtsfjord), vet dere. Èn uke. Alfor lite når det er syv måneder siden sist du var der, men jeg brukte tiden min på alle de nydelige familiemedlemene jeg har der oppe. Var til og med på hyttebesøk hos gamlelærern min, Vibeke - en av mine altfor mange reservebestemødre. Viktig å holde seg oppdater på reservefamilier også, vet dere. Var sammen med bestevenninne Sara også da, men herregud, hun er jo en del av familien hun også. Såh. En ren familieuke, der altså! Digg.Da jeg var ferdig på Nordpolen og returnerte til Sørlandet, flyttet jeg inn hos ManneHanne som var så snill og lot meg bo hos henne mens jeg ventet på at jeg kunne flytte inn i min nye leilighet! Hanne likte faktisk Lucas ...helt til han bæsja i håret hennes..


Og ja, forresten, sykkelen min ble stjålet allerede første natta der, men herregud, tror dere ikke mannehanne gikk borti gata og bare "Hei, der er den jo! Oj, den er litt ødelagt, men det fikser jeg og venninna mi". Så de fiksa den..
 

..og plutselig hadde jeg sykkel igjen!


Så flytta jeg ut derfra da, og er nå plassert midt i kirkegata sammen med roomie June. Leiligheten er egentlig gørrstygg, men etter to år med sommerjobb som maler/snekkerassistent(?), har jeg liksom lært meg å tenke litt som en liksomsnekker, og skal snart male hele dritten og legge plater i taket. Oppdatering kommer, jeg lover ;)

Vel, vel. Tror det er på tide å ta kvelden nå som klokka nærmer seg fire og himmelen snart blir lys.

Hva har dere gjort i det siste? Noen av dere som har starta på skole?

- V.

6 kommentarer

Siv

17.08.2010 kl.11:14

Så flink Hanne er som fikser sykkelen din (sammen med -ukjent- venninne!)

xxx

Veronica Bremnes

17.08.2010 kl.13:09

Siv: jaa, hun er så snill :)

Thomas

17.08.2010 kl.15:35

Blogger du på blogg.no! :p LAME!

Veronica Bremnes

17.08.2010 kl.15:39

Thomas: Ey! Jeg elsket iPublish, helt til alt gikk galt der og jeg måtte tvinge meg selv til blogg.no. Og nå som det liksom er oppe igjen, skal jeg bare bytte blogg IGJEN? Doh :p

celine

18.08.2010 kl.23:28

jeg vil se bilder av leiligheten! Samme hvor støgg den er, det er bare MOJJO!!

Veronica Bremnes

19.08.2010 kl.01:53

Celine: det kommer før/etter bilder når vi har malt og sånt, men ikke før det.. :)

Skriv en ny kommentar