hits

La det snø, la det bli vinter

Kjære værmann. I morgen vil jeg lage snømann. Hørte nemlig at julebrusen har kommet i butikkene her på sørlandet, så du kan like greit være tidlig ute du også. Takk for alt regnet du har gitt meg i det siste, blir like glad hver gang regndråpene banker på ruta. I dag var vel den eneste gangen jeg ikke ropte "REGN, MÅ UT!". Brukte nemlig dagen på å:

Male..


Farge håret (ja, det er et blått skotrekk jeg putta på hjernen)..

Drikke vann..

..Og nå skal jeg selvfølgelig se Brothers & Sisters. Er så sykt forelska i den familien. Ikke det at jeg ikke er forelska i min egen, men herregud, ALLE søskene der har jo samme mamma og pappa. Jeg mener, hallo, ikke èn av mine seks søsken har samme mamma og pappa som meg. Det er sykt #fail, det. Verden er en stor klyse av skitne, sexgale fluer. Sånn cirka iallfall.

Herregud, jeg får rykninger om jeg ikke får sjokolade snart!! ...Søndag er seriøst den teiteste dagen i uka. Jeg er jo sulten. Om jeg dør nå, skylder jeg på Kiwi. Eller Joker eller whatever. Åh, sliten av å skrive.

*DØR* *dør* *DØR*

Å, forretsen! Fint å se at fire av dere fortsatt er å se her inne. Karoline den uheldige, Siv den trofaste, Astrid den ukjente komplimentgiveren og Celine den suppa av en bananflue som flytta fra meg og som jeg alltid savner. Jeg liker dere. :)

Nei, nå venter Walker familien på meg. Hadet.

.....HAR SÅ SYKT LYST PÅ TACO!!!

ps: hva synes dere om at julebrusen er i butikken nå?

- V.

7 kommentarer

Håkon Sørensen

04.10.2010 kl.02:22

Tror faktisk at snøen kommer til meg før den kommer til deg, og hva skjer med at sørlandet har julebrus i butikkene allerede?

oooh, taco er jo nydelig godt da. Selv om du som oftest spiser vegetar taco? still don't get it, men men :D btw: hvilken farge ble håret ditt?

Veronica Bremnes

04.10.2010 kl.02:29

Håkon: shut the fuck up. Vet ikke, bryr meg ikke. Den skal ikke være her før 1. desember!! Taco uten kjøttdeig er fantastisk :) Håret mitt ble orange med lilla striper. Dritfint!

Celine

04.10.2010 kl.12:31

kom, så skal jeg lage taco til deg!

Siv

04.10.2010 kl.14:36

alt som har med JUL å gjøre burde vente til JULa, også snyen og julebrus ;)

Yes, I'm trofast :D

xxx

Veronica Bremnes

04.10.2010 kl.23:47

Celine: det er jo ikke plass til det på kjøkkenbenken deres!!

Siv: ikke snøen daaa.. Det er du, og jeg liker det :)

Nakenpuiz

05.10.2010 kl.00:44

Jeg håper at det blir snø snart, sånn at jeg kan bli forelsket. Jeg bestemte nemlig med da jeg var 14 for at jeg skulle bli forelsket i snøen. Meg og den heldige skulle ha snøballkrig, og han skulle vinne. Så når jeg tryntan og lå og pustet tungt i snøen skulle han legge seg over meg, kikke meg dypt inn i mine øyne med sine brune og kysse meg. Og om det ikke var vårt første kyss så skulle det likevel være det kysset da vi ble forelsket. Herreguuuud, jeg bare MÅ bli forelsket denne vinteren.

Veronica Bremnes

05.10.2010 kl.00:48

Nakenpuiz: hahaha, fantastisk! håper min vinter også blir sånn, selv om jeg er redd for at jeg ikke kommer til å forelske meg før jeg blir ca. 32.

Skriv en ny kommentar