hits

Gratulerer til store og små

Seriøst, de to siste månedene har jeg virkelig sugd når det har kommet til bursdager. Jeg har ikke skrevet et eneste bursdagsinnlegg til noen, så.. Før jeg kommer til poenget i dette innlegget, skal vi bare gi et par ord til de viktige (herregud, skulle tro dette var en konfirmasjonstale).

- Gratulerer med overstått til min godhjertede mamma som nylig fylte 44år (..24år i oppførselen). Jeg savner å se deg våkne med pysjamas på kroppen og kråkereir på hodet, og at du deretter tar med deg kaffe, godteri og brødskiver med syltetøy og setter deg i godstolen for å se på barne-tv :)

- Gratulerer med overstått til min fantastiske x-roomie, Celine, som ble 21år for en måned siden. Savner din gale humor, tv-kveldene våre som jeg aldri fulgte med på (bortsett fra Tangerudbakken da ("PØLSE!!"), de koselige turene våre i baneheia, og ikke minst nattmatlaginga vår etter byturene dine. Jeg er glad i deg, celli pelli pom pam pei :)

- Gratulerer med overstått til min halvgale venninne, Sara, som jeg tilbrakte hver dag av ungdomskolen sammen med. Du er super, og jeg savner det å kunne se deg hver eneste dag. Vi må snart ha vår tredje episode av "gresk romantisk aften". Love you!

- Gratulerer med overstått til min lille gudsønn som akkurat har fylt 5år. Du er en fantastisk gutt med mye futt i, og jeg skulle ønske jeg kunne se deg oftere! Jeg er glad i deg lille venn :)

- Gratulerer med overstått til min kjære Prinsesse Marte, som jeg bodde med mine tre første måneder av Kristiansandslivet. Du er et fantastisk menneske, og jeg gleder meg til du kommer hjem til jul etter to måneder på Bali. Veldig glad i deg :)

..Så tviler jeg på at noen fra sykehuset leser min blogg, men om dette skulle være tilfelle; gratulerer med overstått, "mamma" Erna og "tante" Linda. Dere er noen skjønne kollegaer :)

Og så, endelig.. Dagens hoverperson; lillesøster Sharon Celin:


Fra den dagen jeg for tre år siden satt på teater med klassen og ble oppringt av pappa som fortalte at du var kommet til verden, har jeg vært den stolteste storesøstra du kan tenke deg. Du er fantastisk nydelig, og jeg savner deg hver eneste dag. Det er trist at jeg ikke får tilbrakt mer tid med deg, men det at du spør etter meg der hjemme, og at du vil prate med meg i telefonen, varmer et storesøsters hjerte. Gratulerer så mye med 3års dagen, vennen. Storesøster elsker deg :)

Så.. Når har du som leser dette bursdag da? :)

- V.

4 kommentarer

Sara

20.10.2010 kl.00:02

ÅÅ så shønn du e! ;*Æ glæde mæ åsså!, En romatink aften i myreveien, en i havnedaln å neste i namsos! ;) <3

Veronica Bremnes

20.10.2010 kl.00:37

Hihi :) Jaaa, må se om det går før jul, men om ikke tar vi det etter :) <3 <3

Siv

20.10.2010 kl.20:11

aw, så skjønn hun er!!!

halloooo, du glemte jo meg :o

det er jo bare *teller* litt over 9 mnd siden, da ; )

4. januar på meg, du :p

x

Veronica Bremnes

20.10.2010 kl.20:20

Siv: jaaa, hun er :) Haha, skal huske det, du :))

Skriv en ny kommentar