hits

Til mine seks søte

Holy crap, er det virkelig TI dager siden sist jeg la ut mine tanker for dere? Må skjerpe meg så jeg ikke mister alle dere seks lesere. Har bestemt meg for at det er seks av dere, og ikke bare to. Kraftig økning der altså. Men uansett.. Jeg har tenkt på dere! Helt sant! Som for eksempel da jeg fikk hjem fra jobb i styrtregn og tok bilde av det syke regnskille på buksa mi da jeg kom hjem, bare for å vise dere..

Eller da jeg ville vise dere hvor sykt god jeg er til å lage kakao helt fra bunnen av (se bort ifra den sjokoladeplata, da):

Eller da jeg fant ut at oldemor var KJENDIS!! (Se linje fem; Wivan Bremnes fra Båtsfjord).

Ps. jeg ble født på hennes kjendis-70års dag. Ps. jeg våknet av hennes pustevanskelyder samme natt som hun døde. Ps: hvorfor i huleste forteller jeg dere dette? Haha, herregud. Alt for å gjøre det spennende, liksom.

Um, hvor var jeg? Ja! Eller for eksempel da jeg.. Eh.. Altså. JEG HAR IKKE GJORT SÅ JÆVLA MYE I DET SISTE, OKEI? Så slutt å mas. ..Tulla. Ikke.

Menne.. Akkurat nå, dere. Akkurat nå er jeg på FERIE!!! På en plass som heter Grim. Har akkurat tatt meg et deilig bad. Badetemperaturen her er fantastisk!! ..Det at Grim ligger 20min unna min egen leilighet, og at jeg velger badetemperaturen selv, har vel ingenting å si. Poenget er jo at jeg koser meg..?

Og ja.. Sjekk den nydelige katta. Osita heter hun. Det er egentlig katta til Prinsessa, men den for sammen med prinsessas foreldre og en annen katt. Det er vel grunnen til at jeg er på "ferie". Jeg er kattebarnevakt, liksom. Den andre katta tar forresten livet av meg om natta. Jeg kødder ikke når jeg sier at den setter klørne inn i hodebunnen på meg!!

Hjerneskada katt. Dritvondt. Det verste er at hun ikke skjønner "AAAUUU, NEI NEI NEI, GÅ VEKK!!!!!".

Shit. Må gå og gjøre meg klar. Fikk nettopp denne meldingen:

..Og da er det kanskje ikke så lurt å skrike "VENT LITT, SKAL BARE...." når bilen står utenfor. Skjønner forresten ikke hva alle mener med at jeg ikke kommer på tiden.. Pappa kaller meg jo "lynvingen", trodde det betydde at jeg var rask, jeg? Jaja. Å! Vi skal forresten bake pepperkaker. Belinda og jeg, altså. Belinda Hollywood-Kjendis Jakobsen og jeg, liksom. Hun har så sykt blitt kjendis. X-roomie Celine også! Og meg da, men det vet dere jo.

Neida, så..

Har dere begynt å bake noe til jul? Gi meg oppskrift på noe? Nei vent, jeg kan jo bare ringe kjendiskokk-bestemor og spørre, så bare glem det.

PS: jeg blir snart 20år!!!

- V.

 

Jeg har plassert min blogg i Kristiansandnorske bloggkart!

12 kommentarer

Siv

21.11.2010 kl.10:33

det er en grunn til at jeg aldri har likt katter... ...

tenker på deg og :D

(når har du bursdag? :o)

x

Veronica Bremnes

21.11.2010 kl.15:21

Siv: gjør du ikke? haha, så rart :) Du er nå søøt! 7.desember er dagen ;)

Frida Ü

21.11.2010 kl.18:58

Gueeeessss whaaaaaat??! Du har faktisk HELE 7 lesere! Har bare ikke gitt så mye lyd fra meg, hehehe :D Btw, jeg har halvt årsdag den 7.desember, er født 7.juni. Så vet du DET også, haha :)

Veronica Bremnes

21.11.2010 kl.19:41

Frida: seriøst? SYV! Omg, nå er jeg iallfall kjendis!! Hehe.. Ey, da må du jo være lille Frida E fra Båtsfjord, da ;)

Astrid Maria :)

21.11.2010 kl.22:01

Jeg har tenkt på deg også, Veronica! Så gøy å høre at du har blitt kjendis, da er det vel ikke lenge til du får rundt 30 000 lesere hver dag, og så kan jeg skryte at jeg leste bloggen din mens det enda bare var 6 (7) lesere :-D

Veronica Bremnes

21.11.2010 kl.22:39

Astrid: hehe, du er søøt :) Gled deg til det ja! Men vent litt.. Er du den egentlig anonyme Astrid som ikke hadde blogg, eller er du en annen Astrid? :)

Astrid Maria :)

21.11.2010 kl.22:54

Jeg er nok den egentlige anonyme Astrid, som bestemte seg for ikke å være så anonym lenger. Hehe :)

Veronica Bremnes

21.11.2010 kl.23:20

Nei så gøy! Liker det! :)

Frida Ü

25.11.2010 kl.13:19

Hehe lille Frida? :p Men jepp det er meg, leser nummer 7! :D Hvordan visste du at jeg hadde bursdag et halvt år før deg? Og hvordan i alle dager husker du etternavnet mitt?

Veronica Bremnes

25.11.2010 kl.13:26

Frida: hehe.. Vel, vi er visst venner på facebook. Så.. Jeg gikk inn på deg og så at du hadde bursdag 7. juni ;)

Frida Ü

26.11.2010 kl.14:13

Ah, selvfølgelig.. Den typiske hvordan-visste-du-det situasjonen, som fører til "jeg så det på facebook" :D

Veronica Bremnes

26.11.2010 kl.22:51

Heheh, sant det ;D

Skriv en ny kommentar