hits

Du kommer til å angre

Om en måned, dere. Om en måned er det jammen meg julaften. Greit, teknisk sett har vi kommet til den 25 nå, men hvem bryr seg vel om tekniske regler. Poenget er at det bare er en måned igjen til alle familier skal samles rundt bordet og være lykkelige sammen, mens jeg mest sannsynlig sitter halvgråtende ved juletreet mitt og åpner pakker ene og alene mens jeg lurer på hvordan i alle dager pappa og lillebror klarte å dele ut julegaver på lillejulaften uten meg. (...)

Neida. Tulla. Det kommer til å gå så fint. Skal jo tross alt opp klokka 07 for å dra på jobb et par timer etterpå (får med meg hele dagen, vett!!), og deretter på julemiddag hos prinsessa og familien. Etter det er det mulig at jeg blir sittende halvgråtende ved juletreet mitt, men la oss ikke ta sorgene på forskudd, dere. Så slutt å fortell meg at jeg kommer til å angre så sykt på at jeg sa ja til å jobbe i jula.

...Ok, herregud, dette går ikke. Jeg kjøpte meg et minijuletre, og fikk tårer i øynene da jeg tente lysene.

..Da kan jeg jo bare tenke meg til hvordan det blir når jeg kjøper et STORT, liksom.

Jaja, dør jeg så dør jeg. Det har liksom alltid vært min innstilling. Har uansett ikke tid til å tenke på jula akkurat nå, for i skrivende stund prøver jeg å konsentrere meg om videoredigering. Har nemlig funnet frem en haug av små videoklipp som skal redigeres sammen til en slags um.. video. Så skrivebordet mitt er litt sånn ..videofylt.. akkurat nå.

Hvor skal dere være i jula, og med hvem?

- V.

 

 

Haha:

Norske blogger

4 kommentarer

Siv

25.11.2010 kl.15:39

flott tre! :D

awww, lykke til med jobbings i jule ;)

errr, hjemme med familien x)

x

Astrid Maria

25.11.2010 kl.16:29

Jeg skal nyte hvert sekund av julen hjemme hos familien! Denne julen blir nok litt spesiell, siden det nå er to år til neste norske jul på meg, gleder meg til å feire amerikansk jul til neste år, ja! :)

plosiv

25.11.2010 kl.22:47

Ah, JUL! Man blir glad av jul. Håper du får en veldig fin jul!

Jeg skal hjem til familien i jula.:)

Veronica Bremnes

25.11.2010 kl.22:55

Siv: hehe, takk :)

Astrid Maria: aah, amerikansk jul virker koselig da, så skjønner at du gleder deg :)

Plosiv: tusen takk, og i like måte! Heldig er du :p

Skriv en ny kommentar