hits

Mitt livs første julekonsert

Herregud, er dere klar over at dette blir min syvende bloggdag på rad? De krigslange bloggpausene jeg pleier å ha mellom hvert innlegg er tydligvis over. Ikke spør meg hvordan det skjedde. Sikkert fordi det er desember, da er jo alt så fint og positivt, vet dere. I dag hadde jeg for eksempel med meg en selvlagd julekalender til Belinda:

Laget slike kalendere til mine tre roomies i fjor, men bestemte meg for å styre unna kalenderlaging i år. Helt til jeg dro til Belinda, da. Hun fortalte at hun ikke fikk av mor si. (Herregud Wenche, lager du ikke kalender til dattera di på 24år??!). Så jeg laget denne da. Bedre sent enn aldri.

Etterpå tok vi med oss Belindas bror, nevø og samboer og dro på julekonsert! Da vi kom inn tenkte jeg "herregud, jeg har faktisk aldri vært på en julekonsert i hele mitt liv!!". Har ikke sånt på Nordpolen, skjønner dere. Alt man får se der er skolebarn som lager klønete julespill og synger julesanger med klassen sin. Ikke det at jeg er utakknemlig, men dette...

...var liksom noe annet. Nydelig var det. De sang til og med favorittjulesangen min - The Christmas Shoes. Nesten så jeg begynte å grine. True story!!

Årh, jeg elsker jul.

Var forresten på Clas Ohlson for å hente juletre i går, med de hadde bare SORTE og HVITE tre igjen!! Jeg bare "Du.. grønt tre..?", men han bare "Haha, skjer ikke". Så jeg stod innerst i butikken med sinte øyne og furtet i nøyaktig 19min før han kom og bare "Du.. Vi stenger nå. Skaff deg grønne trær en annen plass". Seriøst, om han hadde visst at jeg er i stand til å løfte en hel mann, hadde han aldri turt å si noe sånt!! Bildebevis:


Greit, det var kanskje ikke akkurat sånn det skjedde. Men seriøst. Sorte juletrær? Skal ikke si noe om de hvite, for jeg har jo tross alt kjøpt et hvitt minijuletre, men det får da være måte på.. Sort, liksom. Sort. Sorte trær er for terrorister, og de fortjener ikke å feire jul engang. Herregud. (Har ikke tenkt til å slutte med "herregud", "seriøst" og "liksom" på denne bloggen bare fordi jeg har blitt tjue, bare så dere vet det).

Er faktisk så satt ut av de sorte trærne at jeg har glemt hvordan man skriver norske setninger.


Vel, vel.. På tide å fortsette med julekortskrivingen før senga roper på meg. Kan egentlig sove lenge i morgen siden jeg har kveldsvakt, men jeg må vekke meg selv tidlig for å ringe tannlegen og fortelle at jeg ikke har mulighet til å komme. Jeg har jo egentlig det, menne.. Har ikke gjort hjemmeleksa mi (som forsåvidt bare er å skru på ei plate en gang i uka), så da er det bedre å lyve og fortelle at jeg har fått akutt hjerneskade som antakelig kommer til å vare til midten av januar. Jess..

Hva er din favorittjulesang?

- V.

8 kommentarer

Laeta Amet

12.12.2010 kl.22:35

Koselig at du likte det! Glad for at dere kom! Ikke en gang my supposed to be BFF kom. Dårlige saker, haha.

Guro

12.12.2010 kl.22:40

Jeg er avbildet på veronicas blogg! KJENDIS NESTE!! :D

Veronica Bremnes

12.12.2010 kl.23:28

Laeta Amet: ååå, trist å høre.. Glad du ble glad for at vi kom iallfall, til tross for at vi løp ut etterpå. :)

Guro: å jadda, blir nok VG i morgen tidlig! :)

Astrid Maria :)

12.12.2010 kl.23:48

Har hørt veldi masse på "Himmel på jord" av Maria Arredondo i det siste. Vakkert ! :-D

plosiv

13.12.2010 kl.01:48

Liker at du blogger hver dag! Og liker at du har glemt hvordan man skriver noen ganger (jeg er nemlig også slik, glemsk).

Veronica Bremnes

13.12.2010 kl.04:01

Astrid Maria: jeg også! Både med Maria og Kurt Nilsen :) Den er fiin.

Plosiv: det er godt å høre :) Hehe.

Siv

13.12.2010 kl.14:44

lucky Belinda! Jeg kan få til neste år da; )

"Belindas bror, nevø og samboer" jeg trodde nesten hun var sammen med broren som også er nevøen x))

sorte trær? jeg tenker det samme om det som deg... sorte???

ei plate? ei gang i uka? hm, ta juleferie, du!

det med underholdning av barn og sånt; akkurat slik er det her også. Eneste underholdninga (nesten).

og undlingsjulesang. Det var Winter Wonderland, men så covra jeg den på privaten, og nå er jeg litt lei av den..

kanskje Late December Nights? =)

xxx

Veronica Bremnes

13.12.2010 kl.23:17

Siv: er jo lov å håpe ;) Haha, vet, tenkte på det selv, men gadd ikke fikse på det. Det er ei plate for å utvide overkjeven. Det gjør at jeg på et tidspunkt kommer til å se ut som Kurt Nilsen. Veldig fint. Winter Wonderland er fiin! Hehe, jeg skjønner.. Mener du Long December Nights kanskje? ;)

Skriv en ny kommentar