hits

En liten prøvejulaften

Hei og god morgen, dere! Om en uke er julaften over. Bare sier det. Lovet meg selv at jeg skulle lage ordentlig julestemning i år ved å ha masse julepynt allerede fra 1. desember, men det ble liksom aldri noe av. Julepynten ble aldri kjøpt, og julestemningen hadde ikke så altfor lyst til å komme til meg. Men i går kom den! Startet dagen med julefrokost sammen med de nydelige menneskene på jobb. Fem av de reiste seg til og med for å synge vakre julesanger for oss, og i samme sekund fant snøen ut at den ville dale forsiktig ned utenfor vinduet. Koselig :)

Etter jobb skulle jeg liksom hente en pakke fra bestemor, og takket snømannen for at jeg bor like ved postkontoret. Døde nesten på vei hjem. True story!

Begynte selvfølgelig å grine av glede da jeg åpnet den. Tenkte først "åj, MASSE julegaver + julepynt!"..

..Men da jeg ringte bestemor fant jeg ut at ALT var bursdagsgaver, og at hun rett og slett ikke orket å pakke inn alt. Så jeg ble bedt om å legge på for å pakke opp resten, og ringe tilbake senere.

Herregud. Julepynt til hele kirkegata. Bestemor er bare verdens nydeligste. Har til og med fått et eget strykejern for å stryke dukene! Noe så skjønt. Har nesten hatt en liten prøvejulaften. Jeg skal jo på jobb på dagen, pakke opp gavene alene på kvelden, og ringe bestemor (og de andre) etterpå. Så.. Nå er jeg forberedt, ser dere.

Tror forresten jeg prater unormalt mye med bestemora mi. Ikke bare ringer vi hverandre annenhver dag, men samtalene varer gjerne en time. Og om det er natt eller dag spiller ingen rolle. Nesten som et gammelt ektepar jo. Er selvfølgelig veldig glad for det altså, for jeg er forferdelig glad i det mennesket :)

Nei, nå må jeg løpe! Det er jo tross alt en grunn til at jeg tvinger meg selv opp på et så sykt tidspunkt som dette på en lørdags morgen..

Hva skal dere i dag? Ha en fin lørdag uansett! :)

- V.

8 kommentarer

Laeta Amet

18.12.2010 kl.12:42

Så koselig at du har et så bra forhold med bestemora di da! :D

I dag skal jeg absolutt ingen ting. Deilig! :D

Veronica Bremnes

18.12.2010 kl.17:16

Laeta Amet: jaa, hun er best :) Sånne dager er fint å ha av og til! Kos deg :)

Lilli

18.12.2010 kl.19:49

Ååå så koselig da (:

Tante Eva

19.12.2010 kl.05:49

V, da! Skal du være hjemme alene på julaften? Jeg trodde kanskje du skulle til reserveforeldrene, jeg? Det ligger ihvertfall en liten gave til deg fra meg der, bare så du vet det!

Kos deg uansett - fint å lese om deg og bestemora di, dere er heldige som har hverandre!

Juleklem fra tante Eva

Siv

19.12.2010 kl.13:40

awwww, så skjønn hun er!!

jeg er glad du har fått julestemning nå Veronica :)

I dag skal jeg chille og pakke gaver og rydde!

xxx

Veronica Bremnes

19.12.2010 kl.15:51

Tante Eva: jojo, skal spise der og sånt, men skal ikke ha med meg gavene dit. Åå, du er nå skjønn!! Jaa, ville ikke byttet noe i verden mot henne :) Stooor juleklem tilbake, håper du og Endre har det fint! :)

Siv: ikke sant! :) Da skal vi faktisk gjøre akkurat det samme! Kos deg :)

Tante Eva

22.12.2010 kl.11:02

Nå ble jeg glad, du må hilse alle fra meg.

Vi har det fint - Endre hilser masse.

Klem :)

Veronica Bremnes

22.12.2010 kl.11:58

Så bra tante, det skal jeg gjøre. Glad for å høre at dere har det fint. Hils masse tilbake! :)

Skriv en ny kommentar