hits

Den første av mine tre julaftener

Tre julaftener, ja. For de av dere som ikke skjønner hvorfor jeg feirer tre ganger, får bare vente og se. Men den første var selvfølgelig i går på selve julaften. Som sagt er jeg i Kristiansand for å jobbe denne jula, og som protest fant jeg ut at det var like greit å starte dagen med å ødelegge en av skuffene på vaktrommet:

Deretter dro jeg hjem til familien Høiby (også kjent som reserveforeldrene og prinsesse Marte) for å spise julemiddag. Marte er ikke særlig glad i å bli fotografert, og meldte seg frivillig til å ta familiebilde. Men den eneste som gadd å se inn i kameraet var Martes far:


Jeg derimot, klarte å få alles oppmerksomhet. Vel.. Nesten alle, da:

Her leste jeg forresten opp julegavene deres. Har skjønt at de krangler om hvem som skal gjøre det hvert år, fordi ingen vil, men siden jeg alltid gjør det hjemme hos pappa, ble jeg superglad da jeg fikk lov til å være pakkeleser!

Noe jeg ikke var så glad for, var da en av kattene hoppet opp og laget hull i både longsen og låret mitt! True story, bare se:

Men det gikk greit, hun fikk hevnen hun fortjente! For før jeg rakk og bli forbanna, hadde Marte nemlig kastet seg ned på gulvet for å kvele katta!

Ah, for ei trofast venninne. Takk Marte ;)

Det var det. Jeg er fornøyd. Min første julaften uten familie er altså overstått! Nå er jeg midt i min andre julaften, og skal snart åpne gavene mine som jeg sparte fra i går fordi jeg var for trøtt til å åpne de da jeg kom hjem. Hør om denne dagen i morgen, dere. ..For de spesielt interesserte, altså.

Hvordan var din julaften? :)

- V.

2 kommentarer

Siv

26.12.2010 kl.10:43

det ser da veldig koselig ut hjemme hos dem!! med masse malerier og sånt :)

bra du koste deg!

jeg skal lese, jeg :)

xxx

Veronica Bremnes

26.12.2010 kl.23:54

Ja de har det koselig :) Siv den trofaste, hehe :)

Skriv en ny kommentar