hits

Fra sør til nord

Hei der! Da var kroppen min plutselig plassert litt lengre opp på norgeskartet. Sånn cirka her:
Det er iallfall dette bildet øynene mine får når jeg lar de se ut av stuevinduet her.

Er i Tromsø altså. Hos mamma. Dro rett etter nattevakta i går, og da jeg kom frem dro vi rett til Huset - møteplass for tidligere rusmisbrukere, hvor jeg har blitt tatt med helt siden jeg var 10år og drittunge. Der fikk servert grøt, og alle barna (inkludert meg, selvfølgelig) fikk premie når de hadde spist opp. Yay!

Mamma prøvde å ta bilde av meg da. Menne.. Gamle folk og stødige hender er ikke alltid like lett å kombinere, vet dere. Skakke være lett. Men hun prøvde i alle fall:

Mamma er syk i hodet forresten. Her om dagen mistet hun syskrinet sitt på gulvet, og i stedet for å plukke opp nålene, fant hun frem støvsugeren. Rett etterpå klarte hun å støvsuge opp gulløredobbene sine, og må nå gå gjennom hele støvsugerposen med alle nålene i. Hun har sikkert stukket seg atten ganger. Ler meg ihjel!

Ellers har en av storesøstrene mine kommet tilbake til byen etter en aldri så liten juleferie, så da får jeg litt søskentid også. Ikke verst. Vi har akkurat vært på familiebesøk..

..og skal nå spise pizza med noen besøksfolk. De kom inn døra for ett sekund siden, så jeg må løpe!

Har dere det fint? Hva gjør dere for tiden? :)

- V.

3 kommentarer

celine

31.12.2010 kl.01:14

vakkert bilde fra tromsø!

Charlotte fra Bergen (ei i klassen min) er på besøk her i Drammen. I morra stikker vi på Norefjell til Thea for å feire nyttårs der!

Miss ju! <3

Veronica Bremnes

31.12.2010 kl.01:32

CPPPP: takk :) Åå, koselig! Håper dere får det gøy!! Savner deg enda mer <3

Siv

31.12.2010 kl.14:08

ja det bildet over byen er flott!!

hahaha, smart gjort, nåler også gjennomgå etterpå :p

xxx

Skriv en ny kommentar