hits

Nyttårshistorikk

HEI 2011-mennesker! Dere som fortsatt er i livet etter årskiftet, altså. Jeg gledet meg egentlig ikke til årskiftet, jeg. Trodde liksom ikke det var lov til å sende opp raketter privat, men herregud, halve byen sendte jo opp lys som dette:

Alt vi hadde kjøpt var ...denne:

Men for all del, jeg koste meg jo! Var ikke akkurat sur, ser dere:

Alle blir jo glad for nytt år og nye muligheter. Så langt i dette året har jeg gjort masse! Kjempemasse. Helt sant! Har for eksempel plaget katta til mamma:

Spilt yatzy med storesøster:

Slappet av med storesøster:

Besøkt båten til stefar (i en nesten Linnèa-style, ser dere):

Og ikke minst skadet meg!!

Var ikke min feil en gang. Det var faktisk en papegøye! Han beit meg. Helt sant. Nesten så jeg tok frem sinnatrynet mitt og glodde på han sånn her:

Men dyrehjertet mitt synes jo selvfølgelig at slike ting bare er koselig. Dessuten var han bare superskjønn! Papegøyen altså. Eieren også forsåvidt. Ja, eieren er faktisk 1stk nydelig menneske. Er vel egentlig mamma si venninne når jeg tenker meg om, men jeg ble glad i den dama allerede som 10åring da jeg så henne for første gang, så tenkte det var like greit å bare stjele henne.

...Mamma sier at jeg blir altfor fort glad i mennesker. Jeg tror ikke på henne.

Årh, nå kjente jeg plutselig at jeg savner min lille Lucas som sitter i dyrebutikken på sørlandet og venter på mamman sin. Undulaten min altså. Jeg elsker undulaten min. Hadde ikke solgt han for en million! Bare prøv å kjøp han av meg, dere. Bare prøv. Lillegutt derimot - undulaten som sitter ved siden av Lucas og venter på mamman sin - han kan dere få gratis!!! ..Nei herregud nå fikk jeg nesten tårer i øynene av dårlig samvittighet.

...Mamma sier at jeg blir altfor fort glad i dyr. Jeg tror ikke på henne.Herregud, klokka er over FIRE på morran, og jeg skal reise til sørlandet om tolv timer! Dette er ikke bra. Ikke bra i det hele tatt, faktisk. Jeg trenger søvn. Mye søvn. Alltid. Så jeg tror det er best jeg går inn og legger meg ved siden av mi snorkende storesøster som klapper til meg om natta fordi jeg tar så liten plass at hun må slå meg for å sjekke om jeg faktisk er der. Men hun er glad i meg uansett altså..


Har dere noen nyttårsløfter forresten?

- V.

6 kommentarer

Anniken

03.01.2011 kl.09:48

du e kjempesøt! papegøyegutt sitt her med store, tårevåte øya å ser på plastra finger.... han e veldi lei sæ, å sir han skal ikke bite dæ neste gang du kommer...

tusen takk for koselig besøk!!

masse klem

Siv

03.01.2011 kl.10:09

haha, det er bare pinneraketter som er ulovlig x)

STRATOS <3

hihi, liker sint-uttrykket!

GODT NYTTÅR VERONICA :D

Veronica Bremnes

03.01.2011 kl.12:24

Anniken: hihi :) Så bra! ..neida, det va jo egentlig ikke ondt engang! Skade mæ hele tia æ. Takk for at æ fikk komme, og ikke minst for at du va taxi!! Superklem tilbake :)

Siv: åååja.. Hehe :) Godt nyttår!!
søte bilder :)

AINA HELENE

03.01.2011 kl.12:57

Sv; Nå så har jeg bare et helt vanlig digitalt kamera. Modell: Olympus 850 SW.

Men jeg har bestilt et speilrefleks kamera, det kommer snart! Og hvis du liker bildene jeg tar nå, så kommer du til å elske de jeg tar med speilrefleksen ;)

Veronica Bremnes

03.01.2011 kl.22:24

Aina Helene: åja, trodde det var speilrefleks du hadde! Har det selv, så det er bare å glede seg ;)

Skriv en ny kommentar