hits

Livet på akutten

Hei menneskekryp. I går skulle jeg egentlig fortelle dere noe SYKT gøy (liker å lure dere), men det ble jammen meg ikke tid til noe blogginnlegg. Fikk nemlig besøk av storesøster Tone som kom hele veien fra Tromsø by! ..Si hei til en av mine seks søsken:

Etter storesøster hadde satt seg i bilen mot neste besøk som var i Arendal, dro jeg på besøk til Belinda - et besøk som resulterte i godterispising, kakaodrikking og x-files. Sovnet selvfølgelig etter et par episoder, og våknet opp i dag tidlig med verdens skjønneste lille Lui i halskroken. Se på det gullet da!

Etterhvert dro jeg med meg Belinda på Egon for å få servert en aldri så liten frokost, før vi plutselig endte opp på... akuttmottaket.

Eller.. Plutselig og plutselig, du. Akuttmottaket er ikke så særlig akutt egentlig. Greit at det kanskje ikke var noe krise, men når mennesket er livredd alt som har med sykehus å gjøre, er det ikke særlig gøy å måtte vente i over FEM timer før man kommer seg i en seng og får smertestillende.

Jeg for min del syntes jo dette var kjempegøy. Ikke det at B ble innlagt altså, men jeg jobber jo på operasjonsavdelingen, så det var litt gøy for meg å kunne se hvordan det foregår på "den andre siden". Når jeg tenker meg om er jeg kanskje ikke den beste støtten å ha med seg når man venter på operasjon. Er ikke sikker på om jeg hadde likt å hatt en smilende likegyldig person liggende i vinduskarmen, som bare svarer "neida, det blir gøy!" hver gang man sier at man er nervøs..?

Jaja. Sykepleieren sendte meg hjem etter seks og en halv time, så nå sitter jeg hjemme i senga mi og venter på telefon fra sykehuset. En telefon som skal fortelle meg at alt har gått fint og at jeg kan komme og hente den nydelige jenta, for så å ta henne med meg hjem og lage masse god og usunn mat.

Hvordan har deres helg vært? Har dere gjort noe gøy? :)

- V.

3 kommentarer

Karoline

24.01.2011 kl.07:14

Hva har skjedd med Belinda? Forstod ingenting nå!

Veronica Bremnes

24.01.2011 kl.08:32

Karoline: les bloggen hennes..

Siv

24.01.2011 kl.15:27

hei Tone :D

hahha, jeg kjenner på en måte den følelsen der (A)

xxx

Skriv en ny kommentar