hits

Leiligheten er ute etter å ta meg

Seriøst, denne leiligheten er ute etter å gjøre meg om til en inntørket drue ved å ta fra meg alt jeg eier å har av væske i kroppen! Ikke bare må jeg på do 32 ganger mer enn normalt når jeg bor her, men det hender ofte at det plutselig siler blod ut fra diverse steder på kroppen, uten grunn. I dag var det for ekspempel neglbåndet som stod for tur..

Og ikke nok med det, men da jeg pent og pyntelig satt i sofaen og så på tv, skjedde plutselig dette..
Neseblod? Jeg blør aldri neseblod. Hadde en periode i barndommen hvor jeg blødde masse neseblod flere netter på rad, men kan aldri husket å ha hatt det i ettertid. Jo, vent litt, dette skjedde sist gang jeg bodde her også!! Da gikk jeg nemlig rundt her og trodde at jeg hadde tisseproblemer, i tillegg til at jeg ikke skjønte hvorfor jeg plutselig blødde så lett. Kanskje leiligheten prøver å minne meg på visse familiemedlemer, sånn i og med at mamma er bløder og (noen) har tissefeil. Merkelig er det iallfall uansett.

Oh, en ting til. Jeg har alltid hatt myke hender og derfor aldri hatt behov for fuktighetskrem. Men da jeg flytta inn her sist gang fikk jeg tørre, såre og røde knokler(?) på hendene. Trodde det var såpen vi brukte, men hva tror dere jeg har nå? Jo - tørre, såre, røde knokler på hendene.

Da jeg flyttet inn her sist gang stod det skrevet "don´t live here fools" på kjøkkenveggen. Kanskje jeg burde hørt på veggen, men det vil jeg ikke, for jeg elsker faktisk å bo her :)

Er det forresten noen av dere der ute som følger med på den svenske Melodifestivalen? (Jeg spør bare av nysgjerrighet, fordi jeg leter etter andre mennesker enn meg som liker Amy Diamond, haha!).

- V.

6 kommentarer

John

05.02.2011 kl.21:47

... Really?

Martine

05.02.2011 kl.22:21

Melodifestivalen, selvfølgelig! Fin blogg:) Du vet forresten at over six pence, så har det spøka? Så det har vært med på åndenes makt :S

Veronica Bremnes

06.02.2011 kl.09:58

John: no, it's not Remi :p

Martine: takk :) Ja jeg vet, så det programet før jeg visste at jeg i det hele tatt skulle flytte til Kristiansand, og da jeg hadde flytta inn i dronningens kom det jammen meg i reprise. Null stress, er ikke redd, synes bare det er gøy :)

Siv

06.02.2011 kl.12:14

ææææh, scary!

æsj, jeg også sliter med litt tørre hender og knokler, så jeg skjønner deg godt at du ikke liker det!

næææh, amy diamond var vi ihengt i da vi var mindre, men ikke nå :p

xxx

Veronica Bremnes

06.02.2011 kl.23:00

Siv: syns det er litt gøy jeg. Ah, nå er det nesten over hos meg etter å ha oversmurt de med pattesalve, men jeg føler med deg, for å si det sånn! Ey, Amy er nydelig :p

Trykk her

07.02.2011 kl.10:15

Hahahahahahahaha :D

Skriv en ny kommentar