hits

En hilsen fra døde Veronica Bremnes

Hei. Det er døde Veronica Bremnes her. Sidebyttet i senga gikk ikke så bra, skjønner dere. Skallet hodet sekstiåtte ganger, og den sekstiniende gangen knakk hjernebarken min. Triste greier altså, men sånn er det bare av og til. Klarte heldigvis å komme meg ut på stuegulvet så de andre kunne finne meg og ringe mine nærmeste pårørende.

Neida. Jeg våknet av et dunk i taket og en ny episode av "Veronicas neseblødning". Episode 4 fant forresten sted på jobb i går. Måtte løpe gjennom korridoren for å komme meg til garderoben, og på vei dit var det selvfølgelig noen som så meg. Så i stedet for å sitte for meg selv inne på et toalett til det gikk over, ble jeg sittende midt i garderoben med en flokk av sykepleiere rundt meg som hjalp, stilte spørsmål, rådet og trøstet. For all del, det er fantastisk nydelig gjort av de å bry seg så mye, men jeg må innrømme at jeg følte meg en smule dum da jeg fikk så mye oppmerksomhet for en stakkars liten neseblødning.

Greit, "liten" var den kanskje ikke, sånn i og med at en av de kom med kommentaren "også sånne mengder da" da jeg stod bøyd over toalettet, men det var fortsatt bare neseblødning. Jaja. Etter en halvtime med om og men ble jeg overtalt til å få det sjekket, og ble fulgt til en lege som bedøvet og lappet nesa mi sammen. Så om vi ser bort i fra at blødningen startet igjen like etterpå, at jeg besvimte hjemme og at jeg kastet opp på jobb i dag og ble sendt hjem fordi noen sladret til sjefen om det til tross for at jeg sa at det det gikk helt fint og at jeg ikke ville ha noe oppmerksomhet for det, ble det jo en lykkelig slutt ;)

Ååå, dere, nå kom Lui hjem!!


..Jeg kan det med å skifte tema. Kjente nettopp at jeg ble flau over det jeg nettopp skrev. Fatter nemlig ikke hvorfor jeg forteller dere alt dette når jeg etter i går sitter igjen med en følelse av at folk tror jeg er oppmerksomhetssyk. Nå gjør jeg det bare verre for meg selv. Men whatever, jeg satser på at ingen fra jobb leser dette, for jeg har ikke noe annet å skrive om uansett. Tjohei.

Gi meg en hilsen tilbake da, dere. Levende eller døde, det er det samme for meg.

- V.

7 kommentarer

09.02.2011 kl.21:15

Æ e no inne å læs av å tel. Skulle bare si det liksom. Håpe den nasen din e go igjæn no. Ha en finfin dag! :-)

Laeta Amet

09.02.2011 kl.21:52

Hoho. Jeg lever (yeey). Men blogg oftere. Vi bryr oss ikke om hva du sier, så lenge vi har noe å lese. Tjohei for det!

sh

10.02.2011 kl.13:19

kansje på tide å kom hjem,så vi kan passe på dæ..

Siv

10.02.2011 kl.17:52

jeg får en sånn følelse av at du har sett liiiiiitt mye på TV-serier (Ugly Betty kanskje??? ;) )

x

Veronica Bremnes

10.02.2011 kl.19:09

Anonym: så koselig, hadde æ bare visst kem du va! :)

Laeta Amet: usikker på om jeg skal ta den som et kompliment, men velger å si at du er skjønn uansett ;)

Pappa: hehe, de tar veldig godt vare på mæ her, men skulle ønske æ kunne kommet hjem en tur :)

Siv: hehe, skjønner ikke hva du mener (...).

adrian

11.02.2011 kl.14:32

heia dadda!! håper du har det bra og at du kommer hjem snart.hilsen adrian

Veronica Bremnes

11.02.2011 kl.19:00

Hei lillebror!! Har det kjempefint, det håper jeg du også har! Send meg en melding så jeg får nummeret ditt igjen, så kan jeg ringe deg vet du. Kanskje vi kan spille Habbo sammen snart :) Håper også jeg kan komme hjem snart. Savner deg MASSE. Stor klem fra dadda :)

Skriv en ny kommentar