hits

Spørsmål & Svar

Hei menneskeskapninger. Ser ut til at det er over en uke siden sist jeg noterte ned tankene mine for dere, så da passet det jo fint at jeg fikk tilsendt "beautiful blogger award" fra Siv som ba meg svare på syv enkle spørsmål, og hva gjør man vel ikke for sine medbloggere.

1. Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der?

"..på et privat Falcon 2000EX jetfly som ristet og skalv i turbulensen". Når sant skal sies leser jeg aldri bøker, men har vært dum nok til å melde meg inn i en bokklubb som sender meg bøker oftere enn jeg går på do. Til nå har jeg gitt bort alle bøkene til en kollega, men denne boka kom to ganger, så jeg valgte å legge den på nattbordet for å late som at jeg er et smart lesemenneske.

2. Hva er det siste du så på TV?
Skirenn, latterlig nok. Gutta på jobb som bestemte over kontrollen i dag. Er bare på jobb jeg ser TV, skjønner dere. Roomie Belinda har flytta TV'n så ledningen ikke rekker frem. Altså er det bare mulig å se DVD. Smart.

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?

Bortsett fra denne pappamusikken min (uvanlig for ungdommer, men er vokst opp med pappas blues) hører jeg min venninne Hanne som i skrivende stund banker på knesskålen min for å få meg til å bli ferdig med dette blogginnlegget, Lui som løper rundt som en gal etter bamsen sin, og undulatene som synger for full hals.

4. Når var du sist ute og hva gjorde du da?
Cirka en time siden. Hadde kaffe og dessert på Egon. Mmm.


5. Hva har du på deg akkurat nå?


...Greit, det er stygt å lyve. Har slengt på meg joggebuksa, så ser vel heller cirka ut som dette:


6. Hvilken film så du sist?


7. Ville du overveid å flytte til utlandet?
Jeg hadde nok takket pent nei til steder som Russland (holder med den gangen jeg feiret 17.mai der), men sier gjerne ja om det er til avslappende steder som dette:

Det var det. Om dere lurer på noe annet enn disse superinteressante spørsmålene, er det bare å legge igjen en kommentar, så tar jeg de med i den superinteressante spørsmålsrunden jeg snart skal svare på i form av video. Nå må jeg løpe ned på Mix og handle inn karbohydrater sammen med adhd-Hanne før jeg ser ferdig en eller annen film som jeg egentlig ikke aner hva handler om.

Ville DU overveid å flytte til utlandet? Hvor?

- V.

3 kommentarer

Laeta Amet

20.03.2011 kl.23:05

Jeg skal flytte til utlandet. Til Fuengirola, i Spania. I 2 år. Flytter i september! :D

Siv

21.03.2011 kl.17:10

æhæ, flott innlegg Veronica!! : D

jeg gleder meg til å lese den der, jeg ;)

Veronica Bremnes

21.03.2011 kl.23:38

Laeta Amet: stemmer, stemmer! Litt småironisk at dette bildet er fra Spania. Kan tenke meg du gleder deg :)

Siv: thanks! Skal du lese boka? Ai... :)

Skriv en ny kommentar