hits

Livet på sørlandet

Javel - da var jeg altså tilbake på sørlandet. "Borte bra, men hjemme best" blir kanskje feil å si siden Nordpolen egentlig bør være det jeg kaller "hjem" - men siden jeg får hjemlengsel til Kristiansand hver gang jeg reiser vekk herfra, velger å si det likevel; borte bra, men hjemme best.

Det var i alle fall best frem til Belinda knuste det nye glassbordet mitt! Glassbordet som ei venninne kjørte meg lange veier for å hente. Glassbordet som jeg fikk gratis av en kollega. Glassbordet jeg skulle ha som nattbord siden Belinda har stjålet det jeg hadde. 

Og ikke nok med det, men på toppen av det hele tvinger hun meg til å sitte på do og se på at hun bader, bare så jeg kan tørke hendene hennes hver gang telefonen gir lyd, for så å gi henne telefonen.
Vet jeg smiler på bildet her, men det er fordi hun tvang meg. Helt sant altså!! Egentlig gråt jeg etter jeg skadet meg på glasskårene hun etterlot seg. Fikk ikke trøst engang, så jeg puttet plastrene mine i lomma og dro ut på brygga for å treffe sykepleierkollegaene mine som heldigvis hadde tid til å operere meg. Flaks at jeg overlevde. Flaks.

Etter operasjonen dro jeg på byen og stjal en halv burger fra en full mann på Mc Donalds, før jeg pakket bagen og dro til Grim hvor jeg har bestemt meg for å være i to uker så Belinda kan tenke over hva hun har gjort.

...Okei, så kan det jo hende at jeg dro hit for å være kattebarnevakt da.. Det er jaggu meg ikke så lett som jeg hadde trodd. Man vet jo aldri hva de finner på! En av de stjal for eksempel melken min tidligere i dag!

Hjelpes, jeg gir meg over. Tror jeg skal ta alle operasjonssårene mine med meg i badekaret før jeg tar kattene med meg til køys og takker for i dag ;-) Ps: Belinda er nydelig, for de av dere som ikke har en ironisk antenne.

Hva skal dere i påska?

- V.

4 kommentarer

Astrid Maria

18.04.2011 kl.01:52

Alltid like gøy å se hva du har å komme med, og du skuffer som vanlig ikke! Kjipt det med bordet da. Og at Belinda tvinger deg til å smile på bildet...

Belinda Jakobsen

18.04.2011 kl.05:58

DU er en ironisk antenne.

Veronica Bremnes

18.04.2011 kl.10:45

Astrid Maria: åå, du gleder meg som alltid :)

Belinda: DU er ironisk.

Siv

18.04.2011 kl.18:03

Stakkars bord. Ja, for det var det jeg syntes mest synd på ;)

Skriv en ny kommentar