hits

"Sånn stor en som mamma alltid har"

Skjønner meg ikke på bloggere som skriver to innlegg om dagen. Jeg sliter jo med å oppdatere etter en uke. Må kanskje gjøre som bestemor sier og starte med sang og dans, så jeg har noe å skrive om. Eventuelt skaffe meg en hobby - en hobby som ikke går ut på å løse kryssord. Aldri begynn med kryssord, dere - det er skadelig for helsa. En skulle i alle fall tro det når du midt under handlerunden på Kiwi kommer opp med tanker som "hm, et annet ord for brunost". Apropo brunost... Jeg hadde en smule interessant sms-samtale med en av mine roomies i natt:

Roomie: "JEG ER LYSVÅKEN".
Veronica: "Skal jeg komme og se på?"
Roomie: "Nei. Jeg vil vi skal ha Norvegia. Sånn stor en som mamma alltid har."
Veronica: "Hva skjedde med den jeg kjøpte den gangen, den du sa skulle vare for LIVET? Åh, jeg trenger søvn, ikke mas sånn om den osten i natt."
Roomie: "Unnskyld meg, var ikke det brunost?"
Veronica: "Jo, det var brunost det ja."
Roomie: "Har vi den enda? Har du vi smør? Har vi brød? Dvs. har DU?"
Veronica: "Jeg har ikke rørt den! Møt meg på kjøkkenet klokken 04:33."
Roomie: "Mottatt."

Vi fant ingen brunost, men bestemte oss for å koke egg og steke brød. ..Kanskje ikke så rart at øynene mine roper god natt og fortvilet prøver å få meg til å legge igjen skjermen. Greit, jeg sov kanskje til 13:30 i dag, men små barn trenger mye søvn. Nå skal jeg jaggu meg legge meg igjen og sovne til Kina og Boyce Avenue's versjon av "Fast Car". Jeg liker den, jeg.

Ps: den nye "lik meg"-knappen over innlegget her fører dere til bloggens facebookside. Det er bare 26 av dere som liker meg foreløpig, men jeg skal så sykt nå målet mitt som er 32 altså...

God natt.

- V.

2 kommentarer

Siv

28.04.2011 kl.15:38

Jeg skjønner ikke dem som oppdaterer tusen ganger om dagen. Jeg synes en er for mye av og til, men så har jeg så mye jeg vil si! Har norvegia brunost? hmmmmm! Men synnøveosten er fæl! også den coop-osten. Den er billig og sånt, og grei smelta, men ikke færsk! Du klarer facebook-målet; jeg har da likt den ei stund :D

Veronica Bremnes

28.04.2011 kl.18:16

Siv: er enig i det :) Nei, det har de ikke. Jeg trodde jeg hadde kjøpt Norvegia, men det var visst brunost. Hehe, liker best den blå norvegia med nøkkelhull som smaker veldig lite :) Jaaa, jeg vet det, du er god :)

Skriv en ny kommentar