hits

Hold kjeft eller dø

Undulater, dere. Undulater. Da jeg skaffet meg fjærballen Lucas i 2008 elsket jeg undulatlivet, og jeg angret aldri på det i ettertid. Nå derimot - nå som jeg har levd med TO undulater i et år - har undulatlivet forandret seg til dette:





De forstår virkelig ikke at det er umenneskelig å våkne 07:32 på en fridag. Muligens fordi de 1) ikke er mennesker, og 2) aldri har fridager - men de må da forstå i det lille hodet sitt at "HOLD KJEFT ELLER DØ!!!" betyr "vær stille, søte små"..? Ai. Hvorfor jeg plutselig fikk en ekstra undulat har jeg ærlig talt ingen svar på. Jeg gikk inn i dyrebutikken for å kjøpe hundemat, og kom ut med et levende lite vesen som kvitret inni en eske. (...)

Noen gang prøvd å støvsuge dyrene deres opp? Prøv det - det er kjempegøy.

- V.

4 kommentarer

Belinda Jakobsen

01.05.2011 kl.15:04

I FEEL YOU.

Siv

01.05.2011 kl.15:18

nå skulle jeg til å spørre om du har tattis, også kom jeg på at det visste jeg jo... hva var det det betydde igjen? :')

errr, jeg tror ikke hunden min får plass i en støvsuger, men hun bråker av og til hun også...!

Astrid Maria

01.05.2011 kl.16:49

Haha, nei, det har jeg ikke prøvd! Sliter heldigvis ikke med samme problemet, men ville nok vurdert det på det sterkeste om jeg også ble vekt av undulater mitt på natta en fridag! Og ja, lurer også på hva tatoveringen betyr, eller, betyr den noe? :)

Veronica Bremnes

01.05.2011 kl.18:56

Tattoveringen betyr noe ja, jeg har bare ikke skrevet om det på blogg eller facebook enda. Jeg er jo den type person som er litt redd for hva andre tenker, men det kommer nok en dag :)

Skriv en ny kommentar