hits

Sykkeltur til Skagen

"Sykkeltur til Danmark? Hvorfor har jeg vanskelig for å tro det? ;)"

Vel, det høres kanskje litt rart ut å dra til Danmark for å sykle, men det er visst en helt normal greie å gjøre her nede på våren. Denne turen var i forbindelse med jobben, og da alle sykler og biler var framme etter fem mil, tror jeg vi var nitten personer tilsammen om jeg ikke husker helt feil. Det er sikkert ikke alle som synes det er like kult å bli avbildet på en offentlig blogg, så bildebruket blir ganske begrenset, men jeg kan jo legge ved noen fellesbilder for å bevise at vi for eksempel...

Tok båt:


Syklet:


Og pauset:

Og hvis vi zoomer inn litt oppe i hjørnet der, så kan vi se at...

...jeg faktisk var der. Her sammen med nydelige Anne som er god på alle måter (jeg misunner barna som får ha henne som mor), og lattermilde Signe som imponerte alle sammen ved å vise at hun er en ekte sykkelhelt :-)

Skal innrømme at jeg var litt redd for at de skulle føle at de hadde med seg en drittunge på tur siden jeg var den eneste i tjueårene, men jeg ble tatt overraskende godt vare på. Jeg for min del har alltid likt å være sammen med voksne/eldre mennesker, så jeg storkoste meg. Har vel en smule dårlig samvittighet for at jeg kanskje var kjedelig å ha med ut på byen, men det var ikke et sekund hvor jeg kjedet meg i løpet av helga. Dette er jo en gjeng med fantastiske, gøye, omsorgsfulle, skjønne mennesker med godt humør som man bare blir glad av å være sammen med. Og det at Danmark har en nydelig natur, gjorde jo bare turen enda bedre.

..Om jeg forteller mamma om turen kommer hun garantert til å spørre om noe sånt som "regner med du er lei deg nå fordi turen er over og du bare skal se de på jobb fremover?", og da må jeg jo nesten svare ja. Typisk meg. Hun sier jeg blir altfor lett glad i mennesker, og at jeg må slutte med det, men det er jammen ikke lett. Haha :-) Helga har altså vært tipp topp, og en sykkeltur til Skagen anbefales virkelig.

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og ta en handlerunde på Kiwi. Dere får ha en fortsatt fin torsdag!

- V.


3 kommentarer

Marita Solheim

12.05.2011 kl.22:03

SV: takktakk!

Siv

13.05.2011 kl.15:35

WOW! Men så var det ikke så langt som jeg hadde regnet med :')

Flott at du koste deg, Veronica :D

Veronica Bremnes

16.05.2011 kl.00:48

Hehe, 10 mil på en helg er ganske ok for min del ;)

Skriv en ny kommentar