hits

"Søker passasjer Veronica Bremnes"

Sankthansaften ja. Dagen hvor man skal tenne enorme bål og grille seg ihjel på pølser og burgere og alt som er? Åja, den dagen, ja. Vel, jeg er jo ikke så glad i å grille pølser, så jeg feiret litt annerledes. Startet dagen med å våkne opp i ny by (Tromsø)..

Deretter hørte jeg på byens vakre fuglesang..

Så på katter som var uenige om kattehorene i skogen..

Hørte på mamma som klaget over at hun "ikke får være mammaen min" fordi jeg nekter å ta i mot penger og gaver, før jeg ble tvunget til å smile til kameraet mens jeg holdt opp sjokoladen hun fikk prakket på meg..

Dro på kafè med en av mine favorittmennesker (et sånt klokt voksent menneske som er eksempel på at alt er mulig om man bare vil) og drukket sankthanskaffe..

(foto: oslopuls.aftenposten.no)

Og tok deretter  turen til Gardermoen hvor jeg etter en og en halv time med venting hørte "vi søker passasjer Veronica Bremnes til utgang 19, utgangen stenger" i høytalerne. Har reist så mye med fly i mitt lille liv at jeg i tillegg til å sitte i nattpysjen og vente på klærne i tørketrommelen 20min før jeg må dra - glemmer å følge med når flyene går når jeg er på flyplassen. Men jeg fikk fullført norgesturnèen min og er nå tilbake på punkt rød (Kristiansand).

Håper dere alle har hatt en koselig dag(?) :)

- V.


Én kommentar

Siv

26.06.2011 kl.11:40

Tromsø, whoop! Også så morsmomme/fine bilder, igjen! velkommen hjem til Kris. det er alltid deilig etter reising!! :) Har det flott, jeg! St. hansaften merket jeg ikke engang. Sånt feires ikke der borte i Skottland :)

Skriv en ny kommentar