hits

Fra glis til gråt

Kombinasjonen av været og menneskene på sørlandet har i det siste gjort dagene mine perfekte. Solen har strålt som en lykkelig brud, og jeg har vært omringet av nydelige mennesker til alle døgnets tider. Feriemodusen har slått inn for lenge siden, og jeg har kost meg med soling og bading..

Kjaset hos naboen.. (Har forsåvidt drevet med frivillig arbeid her i det siste som har gått ut på å brette tepper, rydde og vaske bord, fortelle gjester at det er stengt, hente is til de i baren, vaske opp, låse dører og sist men ikke minst servere kake til meg selv).

Hatt pikniker og godteridater rundt omkring i sentrum..

Og ledd av de teiteste ting.

Alt var perfekt, helt til jeg plutselig våknet hos ei venninne onsdag morgen og vandret ene og alene gjennom markens for å pakke siste rest i leiligheten. Jeg har ikke rukket å tenke så mye over at Kjetil og Belinda faktisk skal flytte til Oslo, så da vi låste døra til leiligheten for siste gang og tok farvel ute på gata, føltes det ut som hjertet mitt skulle drepes sakte men sikkert med et ødelagt sugerør. Jeg føler meg plutselig like tom som byen er 05:30 en søndag morgen.

Kjetil er stort sett alltid positiv og får meg alltid til å le. Han tvinger meg med på ting jeg vanligvis sier nei til fordi jeg tror det er kjedelig, men som viser seg å bli både koselig og gøy. Han kan komme hjem fra byen og holde de lengste, morsomste og særeste samtalene med meg, og han kan plutselig finne på å ta meg med på trimtur midt på natta. Han er også den eneste av de jeg har blitt kjent med her nede som har tatt seg tid til undulaten min Lucas, og det varmer selvfølgelig en undulatmammas hjerte.

Belinda har blitt til en av mine aller nærmeste, og kjenner meg nesten bedre enn jeg kjenner meg selv. Hun er den første jeg har fortalt mine dypeste og såreste tanker til, hun har fått meg til å innse ting jeg tidligere ikke har skjønt, og hun trekker meg stadig lengre ut av den usikre boblen jeg lever i. Jeg kommer til å savne våre spontane gåturer, å bli vekket av henne om morgenen fordi det er sol ute, våre lange samtaler, vår sære humor, matlaging midt på natta, de koselige kveldene i sofakroken, og selvfølgelig de gangene hun roper meg og Kjetil inn på badet fordi hun kjeder deg i badekaret.

At hverdagene mine fra nå av skal være uten disse fantastiske menneskene er trist og rart å tenke på. Men jeg ser likevel frem til å flytte inn i ny leilighet, og jeg vet at jeg blir tatt godt vare på av Hanne som jeg skal bo med. Dessuten har jeg jo en veldig god grunn til å besøke Oslo oftere nå, og det er jo alltid kjekt med en helgetur ut av byen.

Håper dere som leser nyter de siste ukene av sommeren :)

- V.

7 kommentarer

Siv

05.08.2011 kl.09:15

<3 aw!

Kjetil Bacardi

05.08.2011 kl.09:53

Jeg kommer til å savne seg så fælt!! Gleder meg til du kommer på besøk (i morgen??).

Veronica Bremnes

05.08.2011 kl.16:36

Siv: <3

Kjetil: ååå :) Hehe, kommer så fort jeg kan!! :)
Herlig ;D

Astrid Maria

08.08.2011 kl.00:50

Likte veldig godt headeren din, Veronica! Aner ikke om den har vert der lenge eller jeg bare har glemt å si det, men synst den var superfin :)

Veronica Bremnes

08.08.2011 kl.21:43

Astrid Maria: åå, tusen takk! Laget den for to dager siden, så den er ny :) Godt å høre :)

Hanne

13.08.2011 kl.01:32

I hear you på det med Kjetil og Belinda asså! det er så trist at de ikke er i Kristiansand lenger :-/

Skriv en ny kommentar