hits

Usammenhengende søndagspjatt

Søndag ja. Dagen hvor noen sliter seg ihjel med husarbeid og inviterer halve familiegenerasjonen på middag, mens andre stenger seg inne og har et humør under middels fordi butikkene sover, tv-kanalene sender wack og man går rundt og minner seg selv på at helga er over og det er jobb neste dag. Jeg for min del tenker på alt annet enn husarbeid i dag, har ingen familiemiddag å gå til, og kan vel ikke klage over jobb ettersom jeg sov der frivillig i natt. 

Men så finnes det jo de som har angst for lørdagens godteriinntak og trener vekk hele søndagen. Hadde det ikke vært for at jeg ikke fôret kroppen min med annet enn fire knekkebrød og tre sjokoladebiter i går, kunne jeg nesten plassert meg selv i denne kategorien. Har både syklet og løpt i dag, nemlig. Syklingen var jeg vel nesten tvunget til å gjennomføre da jeg i dag tidlig oppdaget at jeg hadde glemt mobilen på jobb rett etter at min snille mamma hadde kjørt meg hjem. Men løpinga var frivillig, for når regnet kommer hopper skoene på meg og leder meg ut i skogen! True story.

Mange skjønner ikke hvordan jeg kan finne på å løpe i skogen når det regner, men hallo, det er jo bare positive sider ved det! 1) du er stort sett alltid alene fordi alle andre sitter inne og gjemmer seg under teppet. 2) du trenger ingen sminke - det renner vekk uansett. 3) ingen ser om du svetter - regnet dekker over det. 4) du kan få ut så mye frustrasjon du vil - tårer og regn ser jo helt likt ut. 5) du har større sjans for å møte på søte små skapninger som dette:

Dessuten tror jeg løping er tryggere enn sykling på regndager. Greit at det kan være glatt uansett hva man gjør, men jeg vil tro at de fleste har større fart på sykkel, og da er det lettere å risikere å krasje i trapper som dytter deg ned i random blomsterbedd på gata... Illustrasjonsbilde:

Jada, jeg vet jeg sykler uten hjelm og at det er dumt av meg, men til mitt forsvar hadde jeg denne samtalen med min samboer Hanne i dag:

Veronica: jeg tror jeg må kjøpe meg en sykkelhjelm, hvor kjøper man det?
Hanne: hvorfor det?
Veronica: mamma sier at det er viktig.
Hanne: mamma Anne?
Veronica: ja.. Og jeg må jo høre på henne.
Hanne: hm, ja, men jeg synes du har så gode sykkelskills at du ikke trenger hjelm.

Er det rart jeg blir forvirret i denne verden? Hanne banket forresten nettopp på soveromsdøra mi, kom inn og sa "jeg hilste nettopp på en av de der oppe, han heter (...), han var stygg", og gikk ut igjen. Bare så dere vet det. Og om dere vil vite enda mer om oss, kan jeg forelle at jeg nettopp ringte Hanne fra soverommet for å fortelle at Belinda er fremme på rutebilstasjonen og må hentes. Belinda som flyttet fra meg, ja. Hun kommer til oss og skal bo her i to uker. Hun og bikkja. Det betyr at jeg må gå. Har nemlig lovet å steke vafler til hele huset.

..Dette var jo skikkelig interessant for dere. Av og til lurer jeg på hvordan dere har holdt ut med meg i tre og et halvt år, eller hvordan jeg i det hele tatt har klart å leve som blogger i tre og et halvt år. Tre og et halv ÅR, faktisk. Herregud. Må finne meg en ny hobby. Men ikke akkurat nå, for nå må jeg gå.

snakkes da.

- V.

4 kommentarer

Astrid Maria

21.08.2011 kl.23:53

Min søndag har vert koselig den, selv om jeg ikke tilbragte den ute i regnet sammen med frosker, syklet ut i busker eller noe lignende. Jeg er i den kategorien som var sammen med familien jeg. Stikker nemlig til USA OM TRE DAGER! Jeg har ikke ord hvor glad det gjør meg, jeg :)

Veronica Bremnes

22.08.2011 kl.08:26

Astrid: oi, så spennende! Det er godt, håper du får en fantastisk tur! :)

Siv

22.08.2011 kl.14:06

enda et fint innlegg, Veronica ;) Det er jo bare hele pakka med morsomme ord, helsprø eskimo og vanlige hverdagsting vettu :D

Veronica Bremnes

22.08.2011 kl.23:11

Åå, jeg liker deg :-) Takk <3

Skriv en ny kommentar