hits

Livet på Grim

Livet på Grim? Joda, går fint det. Kunne vært kjempefint hadde det ikke vært for at jeg har besøk av min tidligere samboer som sammen med min nåværende samboer får meg til å føle meg som en utstoppet retard på tre bein og åtte tær. For all del, jeg savner Belinda etter å ha vært to og et halvt minutt uten henne, og Hanne er gøy å bo med, men de to SAMMEN, dere.. Det går ikke. Jeg mener.. SE på de da:

Dessuten er de begge inne i en sær periode som går ut på å få meg til innse hvor små hjernecellene mine er. True story! Her om dagen nynnet jeg for eksempel, og plutselig hører jeg:

Belinda: VERONICA, det holder!!!!
Veronica: HVA? Jeg må jo få lov til å nynne mens jeg gjør husarbeid, når du som er på besøk får se på serie mens du ligger på sofaen!! Bare fordi de ikke gjør det i LYNGDAL betyr det ikke at jeg ikke kan gjøre det i MITT hjem!!!
Belinda: JA, men du trenger ikke nynne på "deg være ære"!!!
Veronica: KANSKJE JEG.. Eh... Hæ? Jeg nynnet på en jesussang?
Belinda: ja, det gjorde du.

Hun kunne jo sagt alt FØR jeg skjelte henne ut. Å skjelle ut syke mennesker ser ikke så bra ut.

Så skulle jeg ta storhandel på Rema 1000, da. Spiser egentlig ikke middag, vet dere, men jeg handlet seriøst middag for 184 dager!!!

Og da jeg skulle lage en av disse drepte laksene, kom jeg på at jeg hadde grønnsaker i frysen, og var sååå fornøyd med meg selv i det jeg vandret ut i stua med en tallerken som hadde mer enn en most laks på seg.

Og det var da Hanne ødela dagen min ved å spørre om noe så sykt som "skal du ikke ha noe ekstra?". Noe ekstra?! Herregud, grønnsakene er jo "noe ekstra" for trettifire år frem i tid!! Jenta skjønner jo ingenting. Hun bare ler av meg. Alltid. Til og med i går da jeg kunne le av henne fordi jeg fikk dratt henne ut i regnet for å gå ombord i båten som er brukt i en av "Pirats Of The Caribbean"-filmene... *bildepause*

...klarte hun som er voksen å få barnepris til seg selv, mens jeg som er barn måtte betale dobbel pris! Verden er snudd opp ned for tiden, jeg skjønner ingenting.

Neste eksempel trenger ikke beskrives med ord engang. SE på dette:

Jeg måtte vandre gjennom byen med frøken "I <3 Justin Bieber". Kjære blomstereng, kvel meg med en halvspist kokosbolle. Jaja, jeg har i alle fall Lui å trøste meg med. Hun er en rimelig kjekk erstatning å dra med seg på kafè når man er lei av menneskene i huset.

Årh, FOR ET MAS! Belinda i skrivende stund: "Veronicaaaa, det er ikke noe gøy når du bruker to timer på å blogge. Jeg er sulten. Vi må gå på kino snart". Nå synger hun også. Seriøst, jeg skal aldri få barn på 25! (...)

Kos dere da ;)

- V.

2 kommentarer

Siv

29.08.2011 kl.17:02

Veronica, jeg elsker innleggene dine. Amen!

Veronica Bremnes

29.08.2011 kl.22:49

Siv: ååå, jeg elsker kommentarene dine! Amen. :)

Skriv en ny kommentar