hits

Big Brother og galehus på Grim

Søndag er og blir ukas fjerneste dag. Denne søndagen startet fint i sofakroken med en kaffekopp i hånda, men utartet seg til litt mer fysiske anstrengelser etterhvert. Skulle ta meg en rolig gåtur i baneheia, men oppdaget plutselig en mann i normalt tøy rett bak meg. Seriøst, ingen andre enn voldtektsmenn går i normale klær i skogen. Så jeg løp for livet rundt et overdrevent stort vann, inn i skogståka og gjennom ravnedalen til jeg møtte andre menneskeskapninger som garantert også hadde løpt fra denne mannen.

Så gikk hjem igjen, da. Hjem til disse menneskene.

Hanne, Siri og Belinda, der altså. Har levd rundt disse galningene de siste dagene, og natt til mandag skulle Siri og Belinda ta toget til Oslo, så vi bestemte oss for å handle inn til en siste kosekveld.

En kosekveld varer jo egentlig ikke så lenge, så noen mente at det hadde vært mye gøyere å leke Big Brother. Med andre ord; noen mente at det hadde vært mye gøyere å lenke hverandre sammen to og to, gi hverandre utfordringer, og selvfølgelig filme det hele. Så vi gjorde det da. Smakebiter:

Noe sier meg at dette kommer til å bli en utrolig (u)interessant video.

Ellers så kom jeg hjem fra jobb i går og fant en som prøvde å temme undulatene mine, en annen som prøvde å stemme gitaren min, og tre andre som sang "RING MEG" for full hals samtidig som de ropte navnet mitt og lurte på hvem i all verden jeg var. Så nå skal jeg kose meg med å se på min fyllesyke samboer som rydder etter gårsdagens festligheter, før jeg skal trosse regnet og gjøre nytte for samfunnet.

Kos dere så lenge!

- V.

2 kommentarer

Belinda Jakobsen

06.09.2011 kl.14:13

HAHA, du må sende meg video kjapt :D

Siv

06.09.2011 kl.16:17

Du, denne videoen vil jeg se! iallfall når den inkluderer en gitar ;D

Skriv en ny kommentar