hits

Neida, så..

Neida, så.. Sitter ene og alene i studioet til NRJ og later som jeg er fullt opptatt med viktige ting på mac og iphone, for å unngå blikkontakt med alle de stirrende nordmennene som går forbi vinduet her hvert tredje sekund. Greit at jeg søker oppmerksomhet hver gang jeg har slått meg og sånn, men å stirre på meg når jeg egentlig bare vil sitte i fred og kikke i taket, er ikke greit - finn dere noen andre å se på, eklinger!!!

Neida. (Joda). Belinda var forsåvidt nettopp med meg her, men vi havnet i en aldri så liten diskusjon. Ga henne et kinderegg nemlig, og da jeg skulle ta leken fra henne skulle hun plutselig ha den selv?! Hallo, bare fordi jeg gir vekk kinderegg til folk betyr det ikke at de kan beholde leken...

Så jeg sendte henne ut og gikk innom Lille Bageri ved siden av her for å be skjønne Hanne bak kassa om å finne en erstatning. Og tro meg, det fant jeg. Mmm.

Men oi, det er tjue minutter til jeg skal være kledd i grønt for å gjøre nytte for samfunnet, så jeg må nesten løpe. Ville bare si at jeg er tilbake i Norge og at jeg såvidt jeg vet fortsatt er i livet.

GOD HELG!

- V.

3 kommentarer

Siv

23.09.2011 kl.15:46

Hurra for kinder. Du kan få leken altså, om jeg får sjokkisen. ;))) Snille Siv, eller hva? ;D

Hanne

24.09.2011 kl.19:11

Åååh, skjønne Veronica!! :)

Veronica Bremnes

24.09.2011 kl.23:06

Siv: kjempesnill altså!! ;)

Hanne: hihi <3

Skriv en ny kommentar