hits

Fraværsmelding

Oi. Kom plutselig på at jeg har en sånn derre blogg. Ser det er ti dager siden sist, så jeg skjønner jo at det kanskje er på tide å oppdatere denne merkelige dagbokgreia. Til mitt forsvar har jeg ikke så mye å fortelle for tiden, og har i tillegg gått inn i min tredje måned uten mac - og slike kombinasjoner kan jo lett føre til bloggefravær. Men flaks for dere at Hanne dro meg ut i regnet i natt, så jeg i alle fall har noe å vise dere...Tar meg latterlig bra ut i regntøy, ser dere. Kan ikke huske at jeg tidligere i mitt snart tjueènårige liv har gått med slikt, og da jeg til min store forbauselse fant ut at det holder kroppen tørr (...) måtte jeg jo nesten utnytte det til det fulle før jeg leverer det tilbake. Fikk det prakket på meg i går kveld, skjønner dere. Syklet til evigheten og forbi for å gratulere min "mamma" med 48års dagen, og fikk selvfølgelig ikke lov til å forlate henne i vårjakka som jeg kom i. Så Hanne fikk seg en god latter da jeg kom hjem i fullt regntøy, utstyrt med refleks, blinkende lys og en matboks som inneholdt hjemmelaget sjokoladekake. Kjekt å bli passet på (og jeg kunne jo tross alt blitt sulten på veien).

Bortsett fra det er jeg smålig irritert over sovehjertet mitt som plutselig ikke vil la meg sove lengre enn 08:30 på dager som egentlig kan soves helt vekk. Kjedelige greier, for da må jeg jo bruke dagen til å gjøre noe fornuftig med livet mitt. Sånn som nå - nå blogger jeg. Superfornuftig. ...Nei nå regner det igjen, tror det er best jeg setter meg på trappa. Superfornuftig det òg.

Ha en fortryllende torsdag, dere.

- V.

5 kommentarer

Siv

07.10.2011 kl.15:57

Ja, morsom du! Fornuftige Veronica! ;)

Jannicke

09.10.2011 kl.18:50

Hahah, regntøy er FETT! I fjor vinter (etter å ha bodd over to år hjemmefra) fikk jeg endelig kjøpt meg vintersko og boblebukse. Sweet...

Veronica Bremnes

10.10.2011 kl.15:12

Siv: alltid ;-)

Jannicke: hehe, har vel ikke noe å si hvor lang tid det tar, så lenge det blir gjort ;-)

filip

07.04.2014 kl.16:30

Regnkläder är nog den bästa uppfinningen som gjorts :)

Den håller en torr och man kan leka och ha kul överallt

Vad är det för material på ditt ställ?

/filip

joar

12.02.2015 kl.18:57

hei

bare elsker jenter i regntøy . og dere er så sexy i det

men er best men tykt oljehyre og seler syntes jeg da

har det på inne og ute jeg .:-)

bare så synd det ikke er flere jenter som vil gå i regntøy.

håper og treffe noen jenter som liker og ha på seg regntøy

gjærne inne som ute ?

Skriv en ny kommentar