hits

Søndagstanker

Æsj, søndag igjen. Har alltid lurt litt på hvorfor jeg i alle år har lagt mitt hat på disse "fredelige søndagene", men etter å ha lest første setning i dette blogginnlegget, skjønner jeg jo greia. Det er en slags allergi noen mennesker bare må finne seg i - og det er egentlig helt greit, for det kunne tross alt vært melkeallergi. Den dagen jeg får melkeallergi kommer jeg nok til å sykle til nærmeste gård og legge meg foran hjulene på en traktor. Tror jeg er rimelig avhengig av melkeprodukter, og det tror jeg kanskje folk har skjønt etter cirka tretten år med "Litago sjokolademelk" som svar på spørsmål om hva jeg ønsker meg til bursdagen min. (Ikke misforstå - det er kinderegg som ønskes i år, altså).

...Vent litt, hva var det egentlig vi snakket om?

Åja - søndager. Vel, jeg hater altså søndager, og det at klokkesjefene har valgt å gi oss en time ekstra med dagslys på en SØNDAG, er jo en skam for samfunnet. Kunne de ikke heller gjort dette på torsdag, så jeg hadde sluppet å lese til eksamen på denne måten?

Eller i går, så jeg hadde sluppet en gåtur som dette?

Nei, vent. Jeg liker å gå tur i mørket. Dessuten gikk lyset av etter bare en og en halv time, og gåturen min varte jo tross alt i fem, så det hadde ikke hjulpet uansett. Hvordan jeg fikk min planlagte to timers tur til å ende opp med fem timer, har forresten ingen annen forklaring enn at jeg glemte å stoppe og snu (...).

Herlighet. Av og til blir jeg nesten sjokkert over hvor sammenhengende og innholdsrike blogginnlegg jeg produserer. Nesten så sjokkert at jeg vurderer å avslutte mitt liv som blogger - men noe sier meg at det blir en merkelig ting å gjøre etter tre år og ni måneder i bloggverdenen. Ikke vet jeg. Noe jeg derimot vet, er at jeg trenger en ny tur i mørket, så dere får ha det fint så lenge ;-)

Hva tenker dere om søndager?

- V.

5 kommentarer

Siv

31.10.2011 kl.13:56

Du får meg iallfall til å le, og er ikke det bra så vet ikke jeg ;) Ps. melk og kinder <3 (Så jeg har også ført opp kinder på ønskelista, men kindermaxi is the thing!!)

Astrid Maria

31.10.2011 kl.14:08

Hahaha, greit nok at innleggene ikke er saa nyttige, men herlighet saa jeg elsker aa lese de! :) Passer akkurat perfekt paa en kjedelig mandag naar man egentlig skal foelge med paa laereren som snakker om US History, men hei, jeg vil paastaa dette er viktigere! Ha ei fin uke!

Johanne

31.10.2011 kl.19:26

Søndagar betyr for meg å reise tilbake på ein hybel og berre vente på at helga skal bli til måndag. Så den er mest kjip! Likar best fredagar og laurdagar. Kanskje aller best fredagar.

kmx

11.11.2011 kl.00:06

Jeg hater søndager, som alle andre dager.

Men hva synes du om Tine Sjokomelk (bare i liten størrelse riktignok)

Den er alltid med meg på vorspiel, fest og dagen derpå.

Veronica Bremnes

14.11.2011 kl.18:20

Siv: Ååå, godt å høre!! :)

Astrid Maria: så utrolig koselig - liker det! :)

Johanne: fredag er min favoritt :)

Kmx: ELSKER sjokomelka. Kjenner du meg?! Hehe ;)

Skriv en ny kommentar