hits

Som en nypresset snøball

Kald som en nypresset snøball kom jeg nylig inn ytterdøra og fant min samboers mac liggende ene og alene i sofaen - så jeg tenkte det var på sin plass å benytte anledningen til å hive ut en liten livsoppdatering til dere nysgjerrige små kokkelurer. Så for de som måtte undre over mitt liv, kan jeg herved bekrefte at det består av alt annet enn fart og spenning. 90% av dagene mine finner sted på sykehuset hvor dagene går til jobbing, og kveldene til eksamenslesing - eller en eventuell kombinasjon av dette. De resterende 10% brukes til å sykle mellom hjem og jobb for å kunne utføre skjønnhetssøvnen i min egen lille krybbe. Bortsett fra det gjør jeg vel av og til plass til viktige hendelser som lufteturer..

Tannlegebesøk (ps. jeg har reggis igjen)..

Og møte med gode mennesker..

Belinda her kom hjem lørdag kveld, noe som har gjort hjertet mitt lykkelig frem til hun sa hadet for en time siden. Hater at hun har flyttet til Oslo. Eventuelt at jeg ikke klarer å rive meg fra Kristiansand og flytte etter. B er verdens nydeligste venninne (bare se på dette innlegget da). Skal kidnappe henne tilbake en dag, men ikke si det til noen.

Nei, nå må jeg legge fra meg denne digitale dingsen og sykle en svipptur innom jobb (hjem?) så jeg får lest noen sider om DNA, molekyler, enzymer og slike morsomme saker.

Hva gjør mine lesere for tiden? <3 (om det er noen igjen av dere).

- V.

6 kommentarer

Siv

14.11.2011 kl.19:32

Hvorfor må du ha reggis igjen, da? OG hei, førstebildet var fiint! OG... JEG ER ER ;D

Lucy Sky

14.11.2011 kl.19:41

jeg savner deg, men hvor pokker er den parken?

PrinsesseAnita

14.11.2011 kl.20:21

Hva skal du ha eksamen i? (:

Veronica Bremnes

20.11.2011 kl.15:22

Siv: kirkenes hadde visst avsluttet behandlingen for tidlig.. Jeg vet du er, og det setter jeg stor pris på :)

Marte: ved sykehuset :)

Anita: biologi! Grøss..

Lucy Sky

23.11.2011 kl.15:52

Så.. Hva skjer med sjelden blogging søte? (digger at det endelig er jeg som sier det til andre, kontra andre til meg!) <3

Veronica Bremnes

23.11.2011 kl.23:41

Haha, jeg trenger en mac, og et liv. Det skjer ;)

Skriv en ny kommentar