hits

Fjas

I en tåkete drømmeverden gikk jeg plutselig fra en halvsovende fosterstilling i hjørnet av sofaen, til en oppreist stilling på midten av gulvet, stirrende mot gangdøra som overhode ikke hadde planer om å røre seg. Jeg ble med andre ord stående på mine to menneskeskapte bein som et spørsmålstegn, og undret over hva i all verden som nettopp hadde fått meg ut av denne bekymfringsfrie nesten-sovende boblen jeg befant meg i.

Ah. Naboene. Lyden fra håndtaket på ytterdøra var altså årsaken til denne merkelige situasjonen. Men årsaken var likevel ikke logisk. Hvorfor i all verden skulle jeg reagere på lyden av et dørhåndtak? Kanskje det var underbevisstheten min som trodde at Lucifers munker var kommet for å tappe kroppen min for blod (har lest en hel bok for første gang i mitt liv, og sliter med å skille bokverdenen fra virkeligheten). Eller kanskje den bare var på vakt fordi den visste at jeg har mistet både sykkelnøkkel, jobbnøkkel og husnøkkel - hvor sistnevnte gjør at jeg ikke kan låse døren fra noen av sidene. Eller så var jeg vel bare en smule påvirket av nyhetssnakket om nattens drap som skjedde her i området. Eller kanskje det rett og slett bare var for å vekke meg til Hotell Cæsar, hvor det i dagens episode ble tatt opp noe som har blitt forklart til meg de fire siste månedene. Jeg mener, klokken var jo tross alt 19:29, og alle som har fulgt med Cæsar en periode i livet, vet at det sendes 19:30. Eventuelt var det hodet mitt som trodde Jan-Thomas var kommet for å ta meg, fordi trynet mitt har gjort meg så stygg de siste dagene at jeg vurderer å sykemelde meg selv. - eller eventuelt bare ligge hjemme og spille død. Er jo ganske god på det, når jeg tenker meg om...Er det nå jeg skal fortsette denne halvspennende liksomfortellingen min? Vel, ok; jeg gikk tilbake til fosterstilling i hjørnet av sofaen. End of story. Nok et blogginnlegg uten poeng altså, og likevel følger dere med. Liker det! Men for å i det minste ha en konklusjon, konkluderer jeg bare med at jeg ikke har godt av bøker, nøkler, nyheter eller dritthud. Skakke være lett å være tjueénårig menneske her i verden! Går og legger meg, jeg. Tipper dere bør gjøre det samme - dagens kloke tips.

Ps: katten til Hanne sikler etter undulatene mine. Jeg er redd.

God jul.

- V.

3 kommentarer

Astrid Maria

12.01.2012 kl.04:09

Haha, elsker at for en gangs skyld leser jeg om noe annet enn dagens antrekk eller middagstips! :)

Siv

12.01.2012 kl.17:58

Ikke lite. Jeg håper du finner de nøklene! Og det med boka; jeg tror du burde starta med House of night; hohohoo! LES IT! :D

Veronica Bremnes

12.01.2012 kl.22:45

Astrid Maria: hehe, godt å høre. Dagens antrekk hadde nok for det meste vært rutete pysjamasbukse og stripete ullsokker. Dagens middagstips hadde endt opp med husmann knekkebrøm med smør og hvitost hver dag ;)

Siv: det håper jeg også!! Er den bra? Kanskje jeg skal sjekke den ut :)

Skriv en ny kommentar