hits

Kuldesjokk på Nordpolen

Etter onsdagens fjellheistur og mange timer byvandring, fant vi ut at det var på tide å flytte underholdningen til en varmere kategori. Så vi gikk inn i huset med det rare i, og etter litt fundering fant vi frem penn og papir, og prøvde oss på en hjemmelaget versjon av hjernetrimspillet "gjett hvem".

(Forstod ikke at vi skulle ha plass til flere navn, så under her benyttet jeg plassen til å tegne noe fint)


Vel... Dette startet jo rimelig greit, sånn helt frem til det var min tur å gjette. Har jo fortsatt ikke har lært meg forskjellen på England og USA og slike avanserte geografiske greier, og synes  jeg har nok med å gå rundt og huske på mitt eget navn,  så vi gikk heller over til noe som passet meg bedre; barneversjonen av Twister.Utrolig slitsomt spill!! Faktisk så slitsomt at Maiken reiste hjem til Nordpolen igjen i fortvilelse. Eller, hun skulle vel kanskje reise hjem uansett. Det skulle forsåvidt jeg også, men jeg kan aldri være i Tromsø uten å ha kaffedate med byens flotteste 38årige kaffedrikker, så jeg ble en dag ekstra.
 

Når dette også var unnagjort, skulle jeg jo vende snuten sørover, men jeg må innrømme at jeg synes det var rimelig urettferdig at Maiken fikk dra til Nordpolen og ikke jeg. Sånn i og med at hele familien min bor der, altså. Så jeg reiste etter henne, jeg. Pappa bare "HEI", og graderstokken bare...

...og hjernen min bare "atten minusgrader + denne vindstyrken = førti minusgrader = sjokk etter å ha levd nærmest en hel vinter med plussgrader på sørlandet". Holdt på å fly av rullebanen da jeg forlot flyet i dag tidlig, og mitt lille sjokk her førte til at jeg tvang min 13 år gamle lillebror til å kle på seg tre luer med hette over, to fleecehalser, en fleecegenser og en ullgenser, ullsokker, tykke hansker og boblebukse. Stakkaren så ut som en bortkommen eskimo der han løp bortover veien etter å ha fått tydelig beskjed fra storesøstra om å skynde seg, passe seg for biler, og være forsiktig i vinden. (Så utrolig irriterende å ha en storesøster som følger med deg fra kjøkkenvinduet når du er 13, haha).

Nå venter jeg bare på at de voksne skal bli ferdig på jobb så vi kan hente de små og kjøre ned til bestemor som selvfølgelig har laget middag til oss. Snille, snille bestemor <3

(Oh, der ringte faktisk politiet etter meg! Må bare finne ut av hva jeg har gjort galt før jeg tør å svare. Alle må ha tid til å finne på en unnskyldning, vet dere  - det står i regelboka...).

GOD HELG!

- V.5 kommentarer

Siv

03.02.2012 kl.15:47

Søtedu!

Gunn Jøran

03.02.2012 kl.18:26

Du får hilse så mye:-)

Veronica S

03.02.2012 kl.21:09

Hahaha..huff kaaaldt..

Hallo, skjønner at du passer på, disse 13 åringene er jo ikke voksen enda og trenger alle råd dem kan få på veien.

Twister<3

Trille

04.02.2012 kl.17:35

Åååååh, kaldt! :) Men kos. :)

Twister må være det mest slitsomme spillet som finnes. Jeg blir andpusten av tanken.

Kos å være hjemme på besøk, da. :) Kos deg!

Veronica Bremnes

06.02.2012 kl.00:39

Siv: <3

GJ: hilser masse tilbake! :) :)

Veronica: hehe, ja ikke sant..? ;)

Trille: ja, vet!! Veldig koselig til tross for kulden ja. Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar