hits

Date, hårball og 112

Fredag dro jeg innom Egon med mi flotte venninne og min sære kompis for å fylle opp magesekken og for å feire noe jeg egentlig ikke kan fortelle om (typisk blogger å si, huh?). Men uansett; vi havnet rett ved siden av et tomannsbord hvor en ung gutt og ei ung jente garantert hadde sin første date. En date som tydeligvis ikke gikk så bra som de sikkert hadde håpet på. Ingen av de pratet, skjønner dere - noe som endte opp med at de lyttet til vår samtale. Og da dette gikk opp for oss, ble det jo plutselig mye gøyere å prate om aliens og russerbarn som skulle selges på gata og sånt. Og da gikk de bare, uten å si hadet til oss som takk for underholdningen.

Da det utakknemlige paret var gått, fant jeg en slags hårball i maten min. Er ikke så glad i hår i maten, så jeg gikk videre til Mix hvor jeg kjøpte fem dvd'er i trøstepremie til meg selv, før jeg vandret hjemover for å se alle disse. Akkurat dèt gikk ikke helt etter planen. Da jeg kom hjem var det nemlig full fest. Festen var jeg forsåvidt forberedt på, men da hjerneaktiviteten til noen av disse festdeltakerne plutselig ble litt for høy, endte det med at jeg måtte slå 112 på mobilen. Dette hadde visstnok to andre også funnet smart å gjøre, så noen minutter senere stormet det inn fire politimenn fra to politibiler. Kjempegøy. De fikk til og med brukt håndjernet sitt!

...Nå forventer dere sikkert en superspennende fortsettelse, men sannheten er at jeg ikke har noen. Det endte der. Jeg la meg, så èn av filmene, og sov frem til min sære kompis vekket meg i formiddag og fortalte at jeg måtte gjøre kjedsomheten hans lettere. Så... Siden jeg ikke har noe spennende fortsettelse, eller bilder av noe av det som har skjedd hittil i helga, legger jeg rett og slett bare til bilder fra forrige helg. Fordi det er min blogg, og jeg bestemmer! Moahaha. Værsågod:


(Lørdagsfrokost på Mc Donalds. La det forbli en hemmelighet, hva?)


(Sofakos med familien Jakobsen+)


(Bursdagskake til bursdagsbarnet)


(Kjærlighet og alt det der)


(Påskefølelse)


(Glad og fornøyd etter morsom tur i akebakken)


(De seks herlige - Kjetil, Belinda, Junior, Lukas, Elaine og Wenche)


(Flotte Elaine lager pølsebrød av pizzabunn)


(Fantastisk vær på en fantastisk dag)


(Nydelig utsikt fra et nydelig hjem)

Nå venter det straks Oslobesøk på døra, fra en annen sær kompis (sær er forresten en positiv greie), så jeg får nesten rive meg fra mac'en.

Ha en fortsatt fin helg!

- V.

Én kommentar

Siv

19.02.2012 kl.08:20

LIKERLIKER! Nå fikk vi jo TO helger i en og samme sleng! Påskefølelse, den er jeg med på!

Skriv en ny kommentar