hits

Alle skal få

En av mine onkler sier alltid "alle skal få", før han legger til spørsmålet "hva har du fått i dag?". I dag har jeg fått litt av hvert, når jeg tenker meg om. I dag tidlig fikk jeg for eksempel en oppmuntringssang av min kollega, hvor refrenget lød noe sånt som "Veronica, Veronica...", også husker jeg ikke mer. Men samme det - alltid kjekt med musikk, til tross for at det var på tysk da. Litt senere rundt lunsjtider fikk jeg trøsteis av mamma. Is med nonstop og peanøtter til og med - og hvem liker vel ikke den slags kombinasjon? Like etterpå kom jaggu en annen kollega med nytt isfat hvor hun hadde lagt røde nonstop på toppen som var formet som et hjerte, etterfulgt av kommentaren "du er så skjønn, vennen", så det ble faktisk trøsteis x 2. Så snille atte. Og ja, la oss ikke glemme det viktigste; etter å ha fått utlevert kontrakt med 100% fast stilling (grattis til meg), fikk jeg eget strippeshow i gangen! Vet ikke om jeg skal plassere sistnevnte i kategorien snilt eller sykt da, men samme det - stripping er alltid en god oppmuntring i hverdagen ;)


(Eldre illustrasjonsbilde)

Så kom jeg hjem til min samboer, da. Min samboer som visstnok hadde funnet ut at jeg har to etternavn, små pupper, en kompis som synes jeg er dust, at jeg egentlig er skaphomo, men at jeg likevel kan omtales som "kjære fineste beste". Kommentarene kan forsåvidt presiseres, takket være min gullhukommelse:
- "Hei Veronica Bremnes Heitmann"
- "Du har egentlig ganske små pupper"
- "Skulle hilse fra Henri og si at du var en dust"
- "Du er egentlig skaphomo - en dag kommer du til å innrømme det"
- "Velkommen inn, kjære fineste beste Veronica Bremnes Heitmann"

Jeg har altså fått sang, is, stripping, smårare kommentarer, nytt etternavn, og... JA, herregud, enda en sang! Sangen under her fikk jeg plutselig beskjed om at var dedikert til meg med tanke på hvordan jeg var før - og jeg blir like rørt hver gang jeg trykker play.

Sååå fikk jeg en kommentar fra Marie som gjerne ønsker filmtips..
"Kunne du gitt meg noen gode filmtips? Gjerne noen med litt historie, ikke bare en romantiske komedie? :) Kom inn på bloggen din og ble straks fast leser! Liker måten du skriver på utrolig godt!"
..og det er jo klart jeg kan bidra med! Er ikke særlig god på å huske filmtitler, men noen av mine favoritter med historie bak er Pianisten (krig), Walk The Line (musikk), Precious (et vanskelig liv), My Sisters Keeper (familie og sykdom), The Green Mile (fengsel, død og evner) og Hachiko (forholdet mellom en hund og eieren). Mulig du har sett alle disse allerede, men kom ikke på flere i farta. Takk for koselig tilbakemelding forresten - veldig hyggelig :-)

Fikk forresten også pakke i posten, men det var fra meg til meg, så det teller kanskje ikke. Men den inneholdt ny fuktighetskrem, så glad ble jeg uansett! Forhåpentligvis får jeg skikk på huden igjen. Note to self: bestill nye produkter før du er helt tom. Hvis ikke ender det opp med ekle erstatninger i ventetiden som gjør trynet ditt til en vannkopplignende uteligger. Og huden gjør noe med selvtilliten, den - ingen tvil om det.Oh well. Dere får ha en fin start på helga, så tastes vi nok en gang mellom de elskverdige helgevaktene mine ;)

- V.


2 kommentarer

Siv

02.03.2012 kl.13:33

Ikke DÅRLIG!! Selv vil jeg SE romantiske komedier, for da kan jeg koble litt ut :))

Veronica Bremnes

03.03.2012 kl.16:07

<3

Skriv en ny kommentar