hits

Kjærlighetsdrikk, rare folk og teite spill

Neida, så... Skulle jo drikke meg ihjel på vann på fredag, vet dere. Men akkurat i det jeg stilte meg ved baren og skulle til å si "et glass vann, takk", var det noen som ropte "gratis mojito!!". Og gratis er jo samme pris som vannet mitt, så jeg bare "ok".

Men etter to glass ble jeg plutselig skallet ned av et 176 centimeter høyt kvinnemenneske som hadde hatt et par ekstra glass av samme sort.

Og da ble jeg redd, og fikk kjærlighetsvann av fyren i blått i stedet, før jeg fant ut at jeg skulle følge med på musikkunderholdningen vi fikk av bekjentsfolket.

Fyren må ha drukket av kjærlighetsvannet selv, for plutselig fant han ut at han skulle fri.

Så jeg bare "ok".

Og så var vi plutselig to lykkelige nyforlovede mennesker, da.

Like etter ristet vi løs til Proud Mary og denslags, og plutselig var det tid for alle å dra hjem. Og det var da jeg fant ut at jeg hadde rett angående kuldeirritasjonen. Det var nemlig så kaldt at underarmene mine nektet å føle noe! True story. Og vet dere hva mer som skjedde på hjemoverveien? En bil bråstoppet, ei hylende jente løp ut, tok tak i et gjerde, ristet noe sinnsykt, og satte seg hylende inn i bilen igjen som kjørte videre. Deretter passerte vi et busstopp med et tjue centimeters tykt lag med oppkast der mennesker skal stå, før vi møtte på ei urinerende kjerring i ei busk og ble forbikjørt av en syklende mann som pratet spansk med seg selv mens han stirret oss ihjel. Mennesker nå til dags altså.

Dagens mennesker er forsåvidt ikke bare rare, men også sykt barnslige. For dagen etter våknet jeg nemlig opp til dette:

Min "snille tante" er plutselig superbarnslig. Det verste er jo at avhengigheten min ikke lar meg slutte å spille dette barnslige spillet. Hverken dèt eller drawsomething. Skakke være lett!

Nå roper sofaen - ha en fin søndagskveld!

- V.

2 kommentarer

Siv

30.04.2012 kl.19:37

heheheheh GRATIS, det liker til og med SIV! Eller... Jeg er vel den som SKAL like det, ja! Forlova? Det var vel ironi, ja? Tull, ja? Man vet vel aldri med deg, nei ;)

Veronica Bremnes

30.04.2012 kl.20:30

Alt skulle vært gratis! Haha, du kjenner vel til ironien min nå ;))

Skriv en ny kommentar