hits

Øksemannens sykdomspulver

Veeet dere hva som skjedde i går eller? Meg og forloveden var på kveldstur og beundret utsikten fra toppen av Odderøya, ikke sant...

...og plutselig kommer ØKSEMANNEN fra Fritt Vilt! Helt sant. Han sa til og med "hei!" midt i det mørkeste mørket, og alle vet at om øksemannen får sjansen til å prate til deg, da er det gjort. Han rørte ikke på seg, men klarte likevel å bestøve meg med sykdomspulveret sitt - for da klokken var passert 03 i natt, våknet jeg med tidenes halseklump. En halseklump er forresten en klump som setter seg midt i svelget og sier "hei, nå skal vi leke halsebetennelse, ok?". Han pleier alltid å spørre om det er greit, og vanligvis sier jeg "nei!" og ignorerer han så han går bort med en gang, så jeg sa nei i natt også, og dro på jobb for å ignorere han supermye. Det gikk egentlig ganske greit, for av en eller annen grunn fant kollegaene mine ut at de skulle tegne på meg, og da fikk jeg jo fine bilder å se på så ignoreringen gikk mye lettere!

Må benytte anledningen til å takke "onkel T", "elsklingen" og "Tavo" for disse. Hadde det ikke vært for mine komplekser for overarmene mine, skulle jeg vist dere mitt flotte supermannsymbol også, men jeg takker "onkel K" for den likevel. Superflinke kunstnere altså. *Kremt*. En som i alle fall er superflink, er min elskede fireårige lillesøster, for SE hva hun har klart å skrive!

Daddas lille gull. Så stolt. Hun skal så sykt bli bygdas flinkeste skoleelev, akkurat som søstra var (...). Jadda. Skulle fortsette ignoreringen av sykdomsgreia ved å leke skoleflink etter jobb, men øret mitt hørte ulyder fra Grim som gjorde at jeg bare måtte hjem. Det var sofaen. Han stod klar med åpne armer og lot meg drømme meg bort i to en halv time, så jeg var kraftig forvirret da jeg våknet av at puseladden desperat prøvde å trykke seg ihjel på tastaturet mitt.

Så sånn gikk det. Men jeg nekter å gi opp. Har ikke latt sykdom ta meg på over to ÅR, og sånn skal det jaggu fortsette. Noen sa det var mulig å trene seg frisk, så nå skal jeg hive meg på sykkelen. Tror forresten det har klikka for samboeren min. Hun står og ruller hele sofaen og gulvteppet med en hårfjerner, så tror det er best jeg kommer meg ut før hun tar meg og, siden hun stadig klager over røytingen min.


Ha en fortsatt fin kveld og en hyggelig 1. mai! Kos dere :)

- V.

2 kommentarer

Siv

01.05.2012 kl.13:53

HEEEHE. Tren deg frisk. Og ta et par c-vitaminer. Og drikk melk, hehehehe ;)

Veronica Bremnes

02.05.2012 kl.13:19

Will do, haha! ;)

Skriv en ny kommentar