hits

Femårsjubileum

"14 mai 2012 har vi (les: Henri og Marte) vært Facebookvenner i hele FEM år! Dette vil vi feire med stor ståhei og dere er alle invitert! Vi digger jo alle en god unnskyldning til å nyte heftig alkohol flere timer i strekk, right? DESSUTEN! Ettersom vi inviterer dere i så laaaaaatterlig god tid, er det INGEN AV DERE som har gyldig grunn til å ditche! Vi skal kjøre hardt og vi skal kjøre lenge! Bring alkoholen og gjerne en apekatt til hver av oss, da blir vi glade! SES FOLKENS! JA VI ER SERIØSE!!!!"

Apekatten ble glemt hjemme i gangen, men siden vi visstnok ikke hadde gyldig grunn til å ditche, var det bare å gå da. (Å gå halvveis på hver sin side av veien er det nye kule, ok?).

Plutselig la vi merke til at "noen" oppførte seg litt merkeligere enn oss andre, og vi fikk derfor grunn til å le langs veien.

Og vi lo vel ikke mindre da "noen" innrømmet på vei til vors at de hadde startet sitt eget vors fire timer tidligere.

Og plutselig fant "noen" ut at de skulle følge skiltet samboeren har hengt opp på kjøkkenet vårt...

...og da ble alt en smule morsommere for flere av oss.

Hva som skjedde og bildene som ble tatt etter dette, tror jeg er best at blir hvor de er. Men jeg må kanskje benytte anledningen til å takke de altfor mange menneskeskapningene som passet på meg i går - de som fikk lagt meg for powernap rundt 23, de som "vannet" meg, de som leide meg, den som tok vare på bankkortet mitt, den som fulgte meg hjem og fikk lagt meg rundt midnatt, og den som ringte meg senere på natta og ba meg stå opp og spise en brødskive. Så... Takk for det, mennesker. Og beklager til mamma som tydeligvis fikk tilsendt litt av hvert. Tragisk - aldri la det skje igjen. Savner forresten husnøklene og jobbnøkkelen min.

(Note to self: aldri innta voksendrikke på tom mage - spesielt ikke om du til vanlig kaller deg 99% avholds).

I dag skulle jeg egentlig vært plassert i Mandal for noen timer, men meg og samboeren var rimelig enige om at sofakos og pizza var et bedre alternativ.

En standar luftetur har vi også gjennomført - meg på sykkel med Hanne hengende bak. Normalt.

Nå mases det fra samboer 2 (evt en ofte besøkende som jeg liker å tro at bor her med oss) om at vi andre to er lite sosiale, så jeg får vel takke for meg og være sosial (evt legge fra meg mac'en og stirre på TV'en).

Håper dere har en fin søndag! :)

- V.


2 kommentarer

Siv

14.05.2012 kl.11:03

jah........

Veronica Bremnes

14.05.2012 kl.13:29

Jaja...

Skriv en ny kommentar