hits

Doffen har dævva

Jadda, så var det mandag igjen. I likhet med søndag misliker jeg mandag sterkt, men til tross for at Hanne bokstavelig talt måtte dytte meg ut ytterdøra halv ni i dag tidlig og true med å kontakte mamma om jeg ikke gikk, har det vært et ganske så OK ettermiddag. For tro det eller ei, men til og med jeg har begynt å bli lei av skyer og kulde, så da sola og varmegradene hoppet frem i dag, gjorde sannelig smilet mitt det samme. Det var faktisk så varmt at vi gikk ut nakne. Eller, nakne på beina i alle fall.

Så vi benyttet sjansen til å være ute og grille, lufte fuglene,

spille kort,

lese,

og gå tur i den blomsterfylte Ravnedalen.

Har forsåvidt fått meg blomster i heimen også, takket være gavmild samboer og liksomsamboer ;)

Is også - bare så dere vet det og, liksom. Mmm.

Merker at dette ble et typisk innlegg som Hanne kommer til å si at er kjedelig (jada, tragisk at samboeren trolig er min ivrigste bloggleser), så for å få innlegget til å virke lengre, kan jeg legge til at hun mener jeg har en forferdelig rotete kjøkkenskuff i forhold til henne. Skjønner ikke hva hun snakker om?

Ps: doffen har dævva.

- V(eronica Bremnes dott com fra Båtsfjord).

2 kommentarer

Siv

22.05.2012 kl.07:25

... du vet vel sikket hvordan været er i nord? Ja. Nettopp. Og da vet du også hvordan dette innlegget vil virke på en som enda BOR i nord? Ja. Nettopp. :( Jeg hadde på meg ullgenser i går. Bare så det er sagt.

Veronica Bremnes

23.05.2012 kl.00:15

Hahahahaha!! ...Neida. Love, love. ;)

Skriv en ny kommentar