hits

"Æ pynte til fæst siden ho dadda e kommet hjem"

I løpet av mine år som blogger har jeg lært at man aldri skal beklage for sitt fravær, uansett hvor lang tid det går mellom hver gang man utleverer noe for sine lesere. Så jeg beklager ikke, men jeg tenkte kanskje det var på tide å si hei etter to uker med stillhet, og fortelle at det er sånn som skjer når man plutselig nekter å sette seg ned før ryggen roper hjelp rundt midnatt. Med andre ord har jeg nektet å ta meg tid til "dere", men hyggelig som jeg av og til liker å være, har jeg laget en megaspennende oppsummering av hva mine to uker har gått med til! Klare? Ok. Jeg har...

Pakket, flyttet og rotet:

Funnet ut at hulen min har en djevelbod hvor det bodde hundreogsekstiåttetusen edderkopper, og måtte derfor få besøk av to hyggelige menn som sprøytet de små djevelbarna ihjel:

Vasket, vasket og vasket (noe Erich fant interessant å fotografere):

Hatt mine to siste helgenattevakter før jeg endelig tok ferie:

Møtt min fantastisk flotte storesøster og mitt skjønne lille tantebarn:

Puslet Ikea-puslespill, både alene og med god hjelp fra super-Erich:

Pakket ut og ryddet:

Tilbrakt tid med fiiine mennesker:


(Hanne/Mænis, Erich/E-man, Marte/Prinsessa, Renathe/Ronja, Espen/Forloveden, Belinda/Hjertet, Jorun/Frk Stiansen og Jorun's kjæreste).

Fått innflytningssnacks av Erich, og innflytningsmiddag av Marte:

Reist fra hulen min i sør, til familien min i nord:


Og i dag har jeg tilbrakt dagen med min skjønne fireåring av en lillesøster som i formiddag hvisket "dadda, kan vi ta bilde med dataen din mens vi klæmme?". Mon tro om det blir blogger av den jenta også, haha.


Jeg befinner meg altså på andre siden av landet, omringet av intet annet enn finnmarksdialekt og familiemedlemer - og jeg liker det. Etter et par timer i "været" og tacokveld i heimen, observerer jeg nå lillesøster som pynter...

...og forteller lillebror at "æ pynte til fæst siden ho dadda e kommet hjem!". Skjønt. Det er heldigvis tanken som teller :)

Håper dere har en fin sommer!

- V.

2 kommentarer

Siv

29.07.2012 kl.13:22

Du er bra flink, du! Også så masse fintfolk! Men hvem er dette bustetrollet? Brude vi kjennet ham/det??

Veronica Bremnes

02.08.2012 kl.10:45

Siv: jaa :) Hehe, du har jo lest dette innlegget --> http://veronicabremnes.blogg.no/1329861219_jacuzzikos.html, så jeg vet ikke? ;)

Skriv en ny kommentar