hits

Hva jeg ønsker meg til jul


En hage. Helst en stor en, slik som pappa har, for eksempel - den har nemlig en dam også, og det er ganske koselig, skal jeg si dere. Men hagen min kan ikke ha busker som pappa sin har. Da får jeg jo ikke plass til det enorme fugleburet, alle solsengene, trampolina og bassenget.


En veranda. Denne må også være stor, slik som min stebestemor har. På denne vil jeg ha en grill og en dusj jeg kan bruke når jeg er ferdig å sole meg i hagen. Og ja, så trenger jeg en jacuzzi til kveldstimene og den kalde vinteren.


Nord-norge's sommertid, slik at himmelen er lys 24/7, slik den var i Båtsfjord da jeg var hjemme sist. Jeg liker å tro at det vil gjøre en stoppe for alle marerittene jeg har hver eneste natt, som får meg til å våkne svett som en gris.


Havutsikt, slik som bestemor har. Denne utsikten hadde jeg hele min barndom da jeg bodde hos bestemor, og jeg glemte å ta den med meg da jeg flytta. Jeg er i grunnen redd for havet, men det er fint å se på. Og lukte på, sært nok.


Å kunne samle familien min akkurat når jeg føler for det. Gjerne kunne le av at pappa tar på seg oljebukse, og observere at alle ser på mens han gjør det, bortsett fra lillesøster som helst vil stå med rompa i været og lete etter grus.


Å kunne klemme lillesøster hver dag, så hun kan tenke "storesøster var en del av barndommen min" når hun blir stor, og ikke tro at jeg ikke ville være der for henne siden jeg ser henne så lite som jeg gjør.


Å være en god fadder til mine to skjønne gudsønner. Å få være fadder er en ære, men å ikke kunne være det, er trist.


Mørkere hår. Ikke så mørkt som dette (2010), men mørkere. Jeg er jo tross alt lys fordi alle mener det er så "fint" og at "det kler meg så godt med lyst hår", men det er jo jeg som må bære på dette håret og se det hver eneste morgen! Jeg er drittlei av hele blondinegreia.

Noe sier meg at jeg kanskje må flytte til nord for å oppfylle halvparten av disse ønskene. Noe inni meg har jo faktisk vurdert det forsiktig en god stund, da hjernen min sier at det er eneste utveien til et visst problem - men ikke si det til noen. Når man sier det, blir det virkelig. Så vi må ikke snakke om det. Det er skummelt. Og klaustrofobisk å tenke på. Dessuten hadde jeg aldri klart å flytte alle disse møblene jeg har kjøpt meg, helt til andre siden av landet. Altså, greit nok at man kan selge ting, men det tok meg sabla mye tid og krefter å sette sammen denne dritten. Og forresten så er ikke velkomsten i nord alltid like hyggelig. Dette er for eksempel hva du møter om du skal besøke pappa:

Jeg tror den letteste utveien er at jeg bare ønsker meg et julekort i år også.

God natt.

- V.

5 kommentarer

Lucy Sky

20.08.2012 kl.20:58

jeg synes ikke at du burde flytte....... but even if you do, så besøker jeg deg. selv i båtsfjord. men du vet hvor lite lyst jeg har til å fryse, så jeg håper ikke at du flytter!!!! <3

(ps ilu)

Veronica Bremnes

20.08.2012 kl.23:37

Lucy: hahah, du er vel nydelig. Setter pris på besøkstanken da! I love you too <3

Siv

21.08.2012 kl.17:23

:(((( Alt er jo så vanskelig. Men hva er det som binder deg i sør, da?? For disse problemene DU ramser opp, er sånne jeg ville kommet med, bare for å ha ei unnskyldning.... (Man kjenner andre på seg selv - er det ikke det de sier??)

Trille

22.08.2012 kl.19:43

Åhe! Du, da. Håper at ønskene går i oppfyllelse, på en måte. Skjønner at det kan være vanskelig å flytte tilbake, men om det er det du har lyst til, så blir det vel bare bedre om du gjør det? :)

Et postkort får du nok i alle fall. :) Håper du har det bra, Veronica!

Veronica Bremnes

22.08.2012 kl.21:31

Siv: jaa... Alt og ingenting. Hver gang jeg reiser nordover savner jeg sør. Jeg liker plassen, menneskene, vennene, jobben og alt. Det eneste jeg liker i nord er familien. Jo, det er vel det, hehe.. Jeg veeet ikke :)

Trille: åå, du er god. Problemet er vel at jeg ikke har lyst, men at jeg føler at det er eneste utvei til "noe". Men det ordner seg alltid! Takk :)

Skriv en ny kommentar