hits

Det som kryper, svømmer og går

Javel, så skjedde det igjen, da - en uke uten ord. Er ikke helt sikker på hva jeg har gjort, så jeg gidder ikke å gjøre et forsøk på å produsere en sammenhengende historie. Men jeg var i alle fall hos Marte en av dagene. Tror jeg? Jaja, samme det - hun har iallfall fått seg ny katt, så si hei til den nye orange maincoon-katten Max! (Maximus og Ødipus).


Marte er så sjukt crazy catlady nå, men jeg liker det. Og jeg for min del savner jo katten Cebastian jeg levde med før jeg flyttet for meg selv. Besøkte forsåvidt han også her en dag, og nå har han blitt så voksen at han har fått seg kjæreste!


Som den tiden flyr altså. Og forresten! Mens vi snakker om dyr - gjett hva? Datteren til en kollega har oppkalt fisken sin etter meg! Hvor kult er ikke det! Hils på Drew Veronica, dere.


Liker'e. Noe annet jeg liker, eller likte, var synet av en fargerik liten papegøyejente på Finn.no. Det samme gjorde spontanshoppelysten min, så et par dager senere stod det et flatpakket papegøyebur i hula mi.


Hater ting som er flatpakket. Ordet "flatpakket" må utryddes fra denne jorda. Spesielt når det følger med tidenes dårligste bruksanvisning, og den i tillegg er på engelsk og får hula mi til å se ut som et mislykka fengsel.


Hjernen min klarte det til slutt da, og 07:30 i går satte jeg meg på sjølvaste NSB for å hente hjem skapningen som skulle bo i dette monsterburet, da.


Fire timer senere befant jeg meg i harrybyen Drammen, hvor jeg trasket rundt meg selv i fire timer - før jeg overtok den nye fjærballen og fikk gleden av å reise fire nye timer med tog.

Så det "barnet" jeg fortalte at jeg skulle få i desember, som forsåvidt var en stor grå papegøye, er herved erstattet med en grønn/gul/orange/hvit/sort ball.


Hun heter forresten Mia. Det er iallfall meninga at hun skal hete det - men hun er oppkalt etter en av mine fire jobbtanter, noe som gjorde at en av de andre jobbtantene ble sjalu og nå bestemt mener at hun må hete MiaKaisaJorunnAnne (mulig Anne har blitt forvekslet med Hilde her, siden Anne er mammas navn, men jeg vet ikke). Uansett hva hun heter, er hun iallfall sinnsykt intens. Så intens at jeg i går kveld la alle tre fuglene rundt ni, sluknet selv rundt halv elleve, og sov til nærmere elleve i formiddag. Skakke være lett, dette livet. Noen timer etter oppstandelsen min (vår) ble intensiteten så stor at jeg faktisk måtte rømme på kafè med TC.


Jadda. Nå tar barnet seg en frivillig nap, og jeg og ørene mine kjenner en glede av frihet. Fikk jo til og med tid til å blogge for dere, og såvidt spille et par trekk Wordfeud. O'hoi. Ble visst bare store mengder dyresnakk her nå, men jeg hadde ikke stort annet å komme med, så sender ut en aldri så liten beklagelse til alle dyremislikere der ute ;)

Snakkes!

- V (crazy birdlady).

2 kommentarer

Siv

02.10.2012 kl.10:23

Ååååå! FIIIINE DYR! Og så fiiiiiin Mia-etc!! Gratulerer som nybakt (gammelbakt?) mor :DDD

Veronica Bremnes

03.10.2012 kl.13:04

Hihi, tusen takk beste leser <3 :))

Skriv en ny kommentar