hits

"xveronika harr iort lit feil på et ark"

Å gå gjennom gamle album og papirer fra barndomstiden er visst et tidsfordriv som kan vise seg å være en smule morsomt. Har for eksempel hatt gleden av å bli påminnet at jeg ble født med tidenes største hode (det er unormalt stort uansett hva dere sier, og det er så sykt derfor jeg ikke passer hjelmene i sykkelbutikken på Grim):

For ikke å snakke guttesveisen jeg levde med da jeg ble stor nok til å bære skolesekken på ryggen (jo, det der er guttesveis, pappa - men for all del, det var sikkert populært og alt det der):

Så skulle jeg begynne å utforske dette med tegning, da - noe det viste seg at jeg var sykt god på. Spesielt mestret jeg oppgavene som gikk ut på å tegne seg selv - for da kunne jeg jo bare stille meg i speilet og tegne i vei! Ingen problem, det.

Etterhvert ble jeg så god at fiskere, venner og dyr stilte seg i kø for å bli tegnet av meg! True story, altså!

Så kom det til et tidpunkt hvor jeg følte at det var på tide å vise frem mitt skrivetalent også, da.

Er ikke helt sikker på hvem "mapa" er - mulig det var en smart sammenslåing av "mamma og pappa". Eventuelt en tegning til mappa som takk for å bevare alle mine dyrebare tegninger. Og plutselig ble jeg smart nok til å få oppgaver - noe jeg selvfølgelig fikset lett (...).


Vakker skrift til vakre tegninger, her altså. Var sabla glad i rosinboller, ser dere. Når jeg tenker meg om kan jeg jo huske at bestemor kjøpte disse sekspakningene med boller i ny og ne, så det er kanskje ikke så rart - men hun måtte vel stakkars ha noe å lokke meg med da det var tid for å gre håret. Jeg hatet å gre håret. Tror de brukte mange utgifter på den gule balsamsprayflaska i min barndom. Mon tro om det var derfor jeg tegnet meg helt gul her?

Ja, var visst opptatt av å skrive familiemedlemene mine også, ser dere. Noen med navn, noen med tittel - og selvfølgelig fabelaktige tegninger av alle sammen.

For et talent. Av og til var jeg var så flink at jeg slapp å skrive selv. Det holdt liksom at jeg tegnet.

Dette må være den jeg blir mest stolt av å se på. "Xveronika harr iort lit feil på et ark":

Haha, noe så... Sjarmerende. Jaja, fantasien min ga meg iallfall noen gode øyeblikk i norsken i senere tid.

Flaks. Og den derre tegneevnen min sjarmerte forresten bestemor nok til at hun hang en av fjølene mine i gangen, sånn at alle som kommer inn kan hvile øynene på den. Utrolig nydelig, om jeg skal si det selv...

Jadda... Men morsomt er det jo å se tilbake på når en kjeder seg. Og nå som jeg i tillegg har brukt tiden på å blogge dette fjaset, har klokka blitt nok til at jeg kan hoppe i dusjen og lete fram dyna. For en lykke.

Natta!

- V.

3 kommentarer

Christine Lövendahl

05.10.2012 kl.12:41

hahahaha så søøøøt du var med guttesveis! guttesveis ruler!!!

Siv

06.10.2012 kl.09:30

Du HAR JO et fabelaktig ordforråd og skriver bra - jeg er enig med læreren, jeg.

Veronica Bremnes

07.10.2012 kl.23:47

Christine: hahah, ikke sant! :p

Siv: aaw, takk skjønnhet :)

Skriv en ny kommentar