hits

Kannibalsk oppførsel

På fredag fant jeg endelig svaret på hvor jeg skal tilbringe min resterende tid av dette livet. Trodde forsåvidt jeg hadde gjort det for et par uker siden da jeg bestemte meg for å flytte inn til sykehustante Kaisa, men nå har jeg altså ombestemt meg, for det er lov av og til. 'Tante' Jorunn har nemlig hundreogtrettiåtte ganger bedre utsikt, og det passer meg litt bedre. Så når jeg har kastet ut henne og dattera (slik at Mia får et rom og undulatene et annet) blir jeg kongen på haugen og kan nyte denne utsikten:

Gleder meg. For å feire denne avgjørelsen dro jeg på lønningspils med mine skjønne (og litt merkelige) kolleger. Etter et par Cola Light begynte smaksløkene mine å kjede seg, og jeg fant ut av jeg skulle gå over til Eplemost. Og vel - etter et par slurker kom jeg på at jeg ikke tåler eplemost. Så da måtte jeg hjem.

Og plutselig våknet jeg opp til lørdagen hvor jeg elsket med min verste fiende.

Deretter besøkte jeg Hanne og... Meg selv?

Fint å kunne besøke seg selv av og til, tenkte jeg. Men da jeg kom inn skjønte jeg at de hadde glemt å fjerne "eronica" og "remnes", for det var jo ikke jeg som bodde der - det var jo en annen VB.

Ble veldig forvirrende for min del, så jeg dro videre til Marte (crazy catlady), som var opptatt med å studere Henri's kroppsdeler.

Denne gjengen er til tider rarere enn meg, men det gir meg jo bare muligheten til å føle meg normal, så jeg holdt ut med de til tross for kannibalsk oppførsel.

Men så begynte kattene hennes også å spise hverandre opp!

Så da gikk jeg. Og plutselig, helt uten videre, var det en ny dag igjen. Søndag. Vaskesøndag.

Ja... Så var helga over igjen, da. Tragisk, men sant. Fikk forresten kjøpt meg hårføner for første gang i mitt liv i helga, sånn for Mia sin del - så nå kan jeg hive henne i dusjen og føne henne ihjel, i stedet for å måtte ligge timesvis under dyna med henne og høre på kuldesytinga. For en glede.

Natta.

- V.

Én kommentar

Siv

15.10.2012 kl.09:39

Du opplever altså de rareste ting, du.....

Skriv en ny kommentar