hits

Mænis

Da jeg 8. august 2009 tok bagen og fugleburet under armene og fløy fra nord til sør for å bli 'sørlending', møtte jeg på et småinteressant vesen. Jeg og min bagasje skulle midlertidig bo hos Marte, og da jeg tråkket inn i hennes leilighet oppdaget jeg at hun hadde besøk av ei som viste seg å hete Hanne. Når sant skal sies var jeg jo livredd mennesker på denne tiden, men denne skapningen hadde gjort det store - hun hadde tatt med seg en boks Nugatti til meg (jeg elsket Nugatti) - og dermed var det gjort. Hanne hadde kjøpt seg inn i mitt sjokoladehjerte, og to år senere ble vi roomies på Grim hvor vi levde våre rare dager et års tid ;) La oss mimre litt, Hanne:
Jadda. Vi har ledd av, spionert på, og lyttet til naboene. Vi har oppfunnet druespisekonkurranse som tidsfordriv. Vi har pugget oss gal til eksamen, spilt oss ihjel av Mario Kart og fylt opp fremtidens kvote for kortspill. Vi har sunget barnesanger og julesanger for full hals, og stjålet nabohunden litt her og litt der. Vi har småhylt til skumle filmer og sovet med romdørene åpne. Vi har laget snømann og engler i snøen, og vært på turer i solskinn og regnvær. Vi har ledd av ingenting, arrangert 'Big Brother' med 4stk i heimen, og gud vet hva annet.

Hanne er litt av et merkelig vesen, og det hender at hun setter maten i halsen når hun skal fortelle meg at hun er glad i meg - men til tross for det har hun et godt hjerte som vil alle sine nære vel, og hun gjør det hun kan for at de ved dårlige dager skal føle seg bedre :) (Takk for sistnevnte forresten - spesielt for 'løsningen' du kom frem til i fjor på denne tiden). I dag har hun bursdag (det var vel det som var poenget med hele dette innlegget) og går inn i sitt tjuetredje år, så jeg ville egentlig bare si;

Gratulerer så mye med dagen, Mænis!

- V.

Én kommentar

Siv

18.10.2012 kl.20:45

Her må det jo til enda en gratulasjon, jo! HURRA

Skriv en ny kommentar